vi tager ansvar

bæredygtig luksus

HVAD ER BÆREDYGTIGHED?

Udvikling som møder nutidens behov, uden at gå på kompromis med fremtidige generationers muligheder for at få opfyldt egne behov.


Genbrug af materialer betyder mindre spild og minimerer skaden på miljøet. Vores fokus er at sikre en bæredygtig fremtid, og vi arbejder konstant på at optimere vores processer, så vi kan blive endnu mere bæredygtige.

 

"VORES DÅSER HAR EN FORTID - VED AT GENBRUGE KAN DU GIVE DEM EN FREMTID"

- Johan Bülow

VORES NYE DÅSER ER GENBRUGT OG GENBRUGELIGE

Vores nye dåser er lavet af 100% genbrugt plastik (R-PET) og vi fjerner alt metal fra forseglingen af dåsen. Låget er lavet af ny plastik, men vi arbejder hårdt på at finde mere bæredygtige løsninger for denne del af indpakningen. Når du har nydt din lakrids og dåsen er tom, så opfordrer vi dig til at hjælpe os med at beskytte miljøet ved at smide den i en genbrugscontainer til plastik – og dermed give den en fremtid.

ANSVARLIG OG BÆREDYGTIG GAVEINDPAKNING

Vi arbejder hele tiden på at reducere vores aftryk på miljøet med vores indpakning og de materialer vi bruger. Vores gaveløsninger er nu lavet af 70% genbrugt pap. De tomme kasser bør smides ud på en ansvarlig måde og pappet bør separeres fra plastikken.

"Vores dåser har en fortid - ved at genbruge kan du give dem en fremtid"

- Johan Bülow

PARTNERE

Vi har startet partnerskab med en NGO ved navn Plastic Change for at bidrage til en positiv udvikling i forhold til hvordan vi bruger indpakning, og særligt plastik. I mange år har vi også støttet Røde Kors' aktiviteter.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål? Vi har svar.

Er LAKRIDS BY BÜLOW 100% bæredygtig?

Nej, vi er endnu ikke 100% bæredygtige. Vi arbejder hele tiden på at minimere vores aftryk på miljøet. Vi laver bl.a. vores dåser i 100% genbrugt og genanvendeligt plastik og genbrugt pap til vores gaveæsker.

Hvad betyder bæredygtig luksus?

Bæredygtig luksus betyder at vi stræber efter at skabe en luksuriøs, kvalitetsoplevelse som imødekommer vores nuværende kunders behov, uden at gå på kompromis med fremtidige generationers muligheder for at imødekomme egne behov.

Hvad er dåserne lavet af?

Vores nye dåser er lavet af 100% genbrugt plastik (R-PET) og vi fjerner alt metal fra forseglingen af dåsen. Låget er lavet af ny plastik, men vi arbejder hårdt på at finde mere bæredygtige løsninger for denne del af indpakningen.

Hvordan skal jeg affaldssortere emballagen?

De tomme bøtter og kasser bør smides ud på en ansvarlig måde og pappet bør separeres fra plastikken. De lokale regler for affaldssortinger afhænger af din kommune. 

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet