BÆRRIES

For os, er essensen af sommer at finde i den lækre og delikate smag af BÆRRIES, hvor den syrlige friskhed fra nøje udvalgte bær, forenes med sød chokolade og lakrids, skabt med tålmodig opmærksomhed og stor passion. Fra søde og solmodne orange havtornbær, som glitrer fra den ene ende af kysten til den anden, til små, glansfulde og syrlige røde ribs, der vokser på buske i bedstemors baghave. En lille, men dog yderst sofistikeret, bid af naturen.

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

SEA BUCKTHORN

Havtornens orange bær breder sig i funklende klaser på buske langs kysten. I den friske blæst og det matte sollys får de en smag, der er helt sin helt egen og kendt som Nordens citron. Havtorn tilfører en frisk og distinkt syrlighed til den søde lakridskerne og den hvide chokolade, som er omkranset af en delikat, knasende sukkerskal.

RED CURRANT

For denne BÆRRIES variant har vi fundet og udvalgt delikate små ribs voksende på Danmarks største Ø, Sjælland. Vi har kombineret deres søde og syrlige noter med cremet hvid chokolade og sød lakrids, omkranset af en tynd og sprød sukkerskal.

ikke bare et nyhedsbrev

VÆR MED I VORES VERDEN AF LAKRIDS

Få nyheder, kampagner og adgang til produktlanceringer som ikke andre kan få adgang til, direkte i din indbakke.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet