MARCIPANKAGE MED LAKRIDS

DET SKAL DU BRUGE

• 350 g marcipan 
• 175 g sukker 
• 40 g Salty Liquorice Syrup
• 15 g æggehvider 
• 5 g Raw Liquorice Powder
• Hvid chokolade 
• Tørret hindbær


SÅDAN GØR DU

Marcipan og sukker røres sammen med røremaskine. Hviderne hældes langsomt i og til sidst tilsættes lakridssirup. Kransekagestykkerne vejes af i stykker af 40 g og formes til kransekage. Stykkerne drysses med lakridspulver inden de bages ved 230°C på dobbeltplade i ca. 10 minutter. Afkøles og dyppes i hvid chokolade og drysses med tørret hindbær.

 

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet