ÅRETS FAMILIEJULEKALENDER

Nyd 24 dage med den fineste lakrids og chokolade, alt sammen pakket ind i en smuk, bæredygtig familiejulekalender. 

Kun 600,-

Familie Julekalenderen

Glæd dig til en fantastisk julerejse gennem en verden af glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens du tæller ned til juleaften, håber vi, at dine dage fyldes med barnlig glæde – og de ting, der minder om den: lakrids og chokolade. Vi vil også gerne pakke alle disse overraskelser ind på en ansvarlig måde. Derfor har vi gjort vores julekalender-emballage bæredygtig i år.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Vi har svar.

Kan man aflevere den i Lakrids by Johan Bülows butikker?

Ja, indtil den 25. januar kan du sagtens aflevere julekalenderen i en af vores butikker.
Personalet i vores butikker sørger for, at julekalenderen bliver sorteret korrekt og kommer til den nærmeste genbrugsplads.

Hvad mener I med bæredygtighed?

Vi tror på, at genbrug af vores materialer skaber mindre affald – og belaster miljøet så lidt som muligt. Denne smart designede kalender er et lille skridt på vejen hen mod et mere og mere bæredygtigt, cirkulært produktionssystem, hvor vi bevarer ressourcer og minimerer affald.

Hvordan skal man skille sig af med julekalenderen?

Du kan gøre 2 ting:
1. Enten kan du skille kalenderen ad og smide pap-delen i en papcontainer og smide plast-indlægget i en plastcontainer.
2. Ellers kan du komme ind i en af vores butikker og aflevere julekalenderen inden den 25. januar 2019. Så sørger vi for, at julekalenderen bliver sorteret korrekt og kommer til den nærmeste genbrugsplads.

Har I planer om at satse mere på bæredygtighed i fremtiden?

Ja, vi er i gang med at undersøge, hvor vi kan optimere vores processer og blive mere og mere bæredygtige i fremtiden. Julekalenderen her er kun det første spæde skridt hen mod et bæredygtig produktionssystem.

Hvad gør julekalenderen bæredygtig?

Vi har designet julekalenderen til genanvendelse, og den er hovedsageligt lavet af genanvendeligt materiale. Der er 4 væsentlige miljøvenlige forbedringer i forhold til sidste år:
1. I år bruger vi genanvendt karton og papir – som naturligvis også kan genanvendes igen.
2. Folien er komposterbar, så du kan lægge den i komposten eller smide den i den grønne madcontainer.
3. Vi har fjernet magneterne i lukkemekanismen, så de ikke blandes med genbrugsmaterialerne, når de afleveres til genbrug.
4. Beholderne inde i julekalenderen er nu lavet af genanvendt plastik, som igen kan genanvendes.
5. 
I familie-julekalenderen er håndtagene nu lavet af naturligt bomuld i stedet for nylon.

INGREDIENSER

Ingen hemmeligheder

42 % Dulce de Leche-, hvid-, mælke- og mørk chokolade (sukker, kakaosmør, sødmælkspulverskummetmælkspulver, kakaomasse, vallepulver/mysepulvermælkefedt, emulgator: (solsikkelecithin, sojalecitin), naturlig vaniljearoma)), sukker, 8 % hvid- og mælkechokolade* (sukker*, kakaosmør*, sødmælkspulver*, kakaomasse*, emulgator: (solsikkelecithin*, soyalecithin*), naturlig vaniljearoma)), rismel, melasse, invertsukker, melasse*, glukosesirup, 2.2 % rålakrids, rismel*, rørsukker*, agavesirup*, frugtpulver: (kirsebær, solbær*, hyldeblomst, hindbær/bringebær, passionsfrugt, vilde blåbær, havtorn/tindved, yuzu, mango*, appelsin, passionsfrugt* (frysetørret)), glukosesirup*, kakaosmør*, rapsolie, salt, 0.6 % rålakrids*, overfladebehandlingsmidler: (arabisk gummi, shellak, bivoks, carnaubavoks, pektin), salmiak, farvestoffer: (spirulina, vegetabilsk kul, titandioxid, carthamus, sort gulerod, jernoxid, curcumin), solsikkeolie*, stabilisator: arabisk gummi*, kaffebønner, dextrose, anisolie, aromaer, alkaliseret kakao, citronsaft (frysetørret), kakaosmør, mintolie, lime destillat, citrongræsolie, vanilje*.*=økologisk. De økologiske ingredienser udgør 20 % af landbrugsingredienserne. Mindst 27 % kakaotørstof i chokoladedelen. Opbevares mørkt og ikke for varmt.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet