Gaver

Perfekt til enhver anledning

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

LAKRIDS BY BÜLOW handler om glæden ved at dele og give. Til enhver årstid og enhver anledning er vores danske konfekture lavet med kærlighed i København den perfekte gave, når du virkelig gerne vil sætte et smil på læben.

Overrask en speciel på den mest smagfulde måde med vores brede udvalg af gaveæsker, der gør det nemt for dig at dele din kærlighed til lakrids.

Vi har omhyggeligt sammensat vores produkter, så der er en mulighed for alle, uanset om du vil prøve vores lakrids- og chokoladeovertrukne lakrids eller måske er du vild med kombinationen af A - THE ORIGINAL og E - SALMIAK?

Størrelserne på vores gaveæsker varierer, så det er muligt at finde den helt rigtige. Vores LOVE SELECTION BOX gør det nemt for dig og dine gæster at gå på opdagelse i nogle af vores chokoladeovertrukne lakridsvarianter og limited editions eller måske vil du invitere en ven til vores smagsunivers med en BLACK BOX?

ikke bare et nyhedsbrev

VÆR MED I VORES VERDEN AF LAKRIDS

Få nyheder, kampagner og adgang til produktlanceringer som ikke andre kan få adgang til, direkte i din indbakke.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet