LÆMON

MELLOW YELLOW

Utrolige ting kan ske, når modsætninger mødes

 

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

I inhale the smooth breeze from the Mediterranean sea, while I listen to the songs of the birds and cicadas.
I soar under the sun of the south and find shade under the branches of lemon trees.
Surrounded by the pleasant aroma of freshness and sweetness, I grow in shades of yellow and I live in a state of mellow.

LÆMON - MELLOW YELLOW

LÆMON - MELLOW YELLOW er en unik kombination af saltlakrids og en af naturens friskeste frugter: citron. Lakridskernen er omdækket af lækker hvid chokolade, fløde og vanilje, som tilsammen skaber den perfekte balance mellem det søde, syrlige og salte.

MIXED

Denne bøtte indeholder en bid af nogle af naturens skønneste frugter. Vi har samlet vores limited edition, LÆMON - MELLOW YELLOW og B - PASSION FRUIT fra vores klassiske sortiment i en MIXED-variant, så du med en enkel bøtte kan smage den magi, både citron og passionsfrugt kombineret med lakrids kan skabe.

B - PASSION FRUIT

Sød lakrids iklædt nøje udvalgt hvid chokolade og forførende passionsfrugt. Chokoladens sødme, passionsfrugtens syrlighed og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Sødt, syrligt og suverænt – omsluttet af en delikat, sprød sukkerskal.

ikke bare et nyhedsbrev

VÆR MED I VORES VERDEN AF LAKRIDS

Få nyheder, kampagner og adgang til produktlanceringer som ikke andre kan få adgang til, direkte i din indbakke.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet