LOVE SELECTION BOX Et hjerte fuld af smag, som er alt dit hjerte længes efter...
{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

GAVEINSPIRATION

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

ET HJERTE FULD AF SMAG

I vores LOVE SELECTION BOX kan du finde de mest populære varianter fra vores standardsortiment, A, D, og F, samt limited editions som CLASSIC, STRAWBERRY & CREAM, FRUITY CARAMEL og X -SILVER, som fås ekslusivt i Dubai!

A - THE ORIGINAL

Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver er efter manges udsagn yderst vanedannende.

D - SALT & CARAMEL

En kerne af sød lakrids i karamelliseret dulcechokolade og tilsmagt med knasende flager af havsalt.

F - DARK & SEA SALT

Den ultimative kombination mellem blød, sød lakrids, delikat mørk chokolade og små flager af havsalt gør denne version til en øjeblikkelig favorit - F.

CLASSIC - SALT & CARAMEL

En kombination af sød lakrids, karamelliseret dulce-chokolade, knasende havsalt og stænk af lakridspulver, der kilder dine smagsløg. En exceptionel blanding af udsøgte smagsnuancer.

STRAWBERRY & CREAM

Vores søde dimension af LOVE er en kærlig synergi mellem syrlige røde jordbær, cremet fløde og vores egen søde lakrids. Den nøje udvalgte hvide chokolade samler hele den friske herlighed, der smager af ægte dansk kærlighed.

FRUITY CARAMEL

Bliv forelsket i den forførende kombination af saltet lakrids, dækket med karamelliseret hvid chokolade og lag af frugtig og kraftfuld solbær og knasende stykker af rålakrids.

X - SILVER

X - SILVER har en kerne af sød lakrids, drageret i karamelliseret hvid chokolade og knasende smørkaramel. Hele herligheden er rullet i sød kanelsukker.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet