LAKRIDS BY BÜLOW X NESPRESSO

 
 

Mens vi går kærlighedens tid i møde, inviterer vi dig til at nyde den fyldige smag af Nespresso-kaffe i perfekt kombination med vores danske gourmetlakrids. Et himmelsk match!

I samarbejde med vores gode venner hos Nespresso fejrer vi kærligheden og dem, vi holder af, ved at give vores fællesskab af lakridselskere muligheden for at vinde noget helt specielt til Valentinsdag.

Nespresso er førende indenfor portionsbaseret kaffe af høj kvalitet - et helt perfekt sensorisk match med vores danske, chokoladeovertrukne gourmetlakrids.

FORKÆL DIG SELV MED EN NESPRESSO VERTUO KAFFEMASKINE

Nespresso tilbyder vores kunder en eksklusiv rabat på 400 DKK på alle Vertuo kaffemaskiner.

Vertuo er et innovativt maskinsystem, der brygger forskellige kopstørrelser med et tryk på knappen, lige fra en lille espresso til en stor kande. Vertuo kommer i mange forskellige modeller, farver og også gode løsninger til mælkeopskrifter.

Sådan indløser du den eksklusive Nespresso Vertuo kaffemaskinerabat:

🖤 Læg den valgte Nespresso Vertuo kaffemaskine i kurven

🖤 Tilføj kampagnekode ved checkout: LAKRIDSNESPRESSO

🖤 400 kr. rabat vil automatisk blive tilføjet din ordre

Kampagnen varer indtil d. 10. marts og er kun gældende for Skandinavien.

Har du allerede en Nespresso-kaffemaskine?

Lige nu får du vores gourmetlakrids med i gave, når du køber Nespresso-kaffe.

SPÆNDENDE SMAGSKOMBINATIONER

D - SALT & CARAMEL + Costa Rica

Nespressos Master Origin Costa Rica er sprængfyldt med ristede og søde maltnoter, som harmonerer rigtig godt med vores D - SALT & CARAMEL!

CARAMEL DATE x Melozio

Nespressos Melozio i krusstørrelse er fyldt med søde noter af honningkiks, der passer perfekt sammen med dulce-chokoladen og den dybe sødme fra Deglet Nour-dadlerne i vores SLOW CRAFTED - CARAMEL DATE.

E - SALMIAK x Fortado

Nespressos populære Fortado, med sin styrke og stærke noter af mørk kakao og egetræ, er en overraskende god kombination med den salte lakrids i vores tilsvarende potente E - SALMIAK.