Are yo
INGREDIENSER:
- 1 x Vertuo Diavolitto (40 ml) eller 1 x Original Napoli (40 ml)
- To nip kanelpulver
- To nip ingefærpulver
- 1⁄4 tsk. lakridspulver
- 150 ml komælk eller havredrik
- 1 tsk. honning
- 1 hel kanelstang Flødeskum
ALLERGENER:
Mælk (laktose)
Havre (gluten)
MATERIALER:
1 x Vertuo Gran Lungo kop (265 ml kapacitet)
1 x Nespresso Barista Recipe Maker eller Nespresso Aeroccino
VEJLEDNING:
1. Først, lav en mindre omgang flødeskum eller gør din flødeskum på dåse klar.
2. Dernæst tilføjer du kanelpulver, ingefærpulver, lakridspulver, honning og mælk eller havredrik i din Nespresso Barista Recipe Maker. Brug programmet: Flat White
3. Bryg din espresso i din kop.
4. Når mælken er færdig med at skumme op, hæld den da over din kaffe.
5. Top din opskrift med 2-3 store spiseskefulde flødeskum.
6. Pynt med en hel kanelstang. Tip: brug den i stedet for en ske og så vil den også tilføje ekstra karakter af kanel til din opskrift.
7. Servér og nyd!
KØB 200 KAFFEKAPSLER OG FÅ EN VERTUO POP KAFFEMASKINE SOM GAVE*
PRØV DIN KAFFE SAMMEN MED D – SALT & CARAMEL
Vi advarer på forhånd om, at lakrids kombineret med karamel og havsalt er en uimodståelig smagsoplevelse. Vi har drageret sød lakrids i karamelliseret dulcechokolade og tilsmagt med knasende flager af havsalt. Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D - SALT & CARAMEL. Det er simpelthen umuligt.
The trigger button is hidden. Click here to open popup.