vi introducerer

vores nye identitet

VI VIL LÆRE VERDEN AT ELSKE LAKRIDS

Næsten 12 år er gået siden vores historie begyndte på Bornholm. Selvom vi er enormt stolte af den rejse vi har været på, så er vi aldrig holdt op med at drømme. Efterhånden som forretningen er vokset, er vores ambitioner og forventninger til os selv ligeledes.

Formålet er at styrke vores brand-positionering, samt udvide vores geografiske tilstedeværelse ved at justere vores visuelle identitet og logo – og introducere mere bæredygtig indpakning.

DANSK KONFEKTURE

LAKRIDS BY BÜLOW er historien om gourmet lakrids. I 2007 skabte vi exceptionel lakrids, og i dag fortsætter vi vores rejse med at skabe overraskende og sensoriske smagsoplevelser med lakrids som kerne. Ambitionen er den samme: At inspirere mennesker verden over og sprede kærligheden til denne unikke nordiske smag.


Johan Bülow

EN NY FORM

BÆREDYGTIG SÅVEL SOM LUKSURIØS

Mange tanker, drømme og timer er lagt i vores nye design. Vi arbejder hele tiden med en filosofi om at forbedre alt hvad vi gør. Vi ønskede at skabe en helt unik indpakning med en ny ikonisk form.

Udover den nye form, så er vores dåser nu lavet 100% af genanvendt og genanvendeligt plastik. Ydermere har vi fjernet alt metal fra forseglingen af  dåserne.

Læs mere om vores indsats for at blive mere bæredygtig:

www.lakridsbybulow.dk/baeredygtighed

"Vi ønskede at skabe en helt unik indpakning med en ny ikonisk form"

- Johan Bülow

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet