Hjemmelavet lakrids-is

(ca. 1 liter is)

DET SKAL DU BRUGE

• 4 past. æggeblommer
• 125 g rørsukker
• 0.5 l fløde
• 3 tsk. Raw Liquorice Powder
• 1 tsk. revet økologisk citronskal
• Evt. 2 spsk. Salty Liquorice Syrup eller Sweet Liquorice Syrup


SÅDEN GØR DU

Pisk æggeblommerne og rørsukker til en luftig masse. Vend herefter lakridspulver og revet citronskal i. Fløden piskes stiv og vendes også i æggeblommerne. Hæld isen op i en egnet frysebøtte eller benyt en ismaskine. Kommes isen i fryseren, skal der røres 3-4 gange i løbet af den første time. Ved den sidste omrøring kan tilsættes lakridssirup for en fin, stribet effekt og en endnu bedre smagsoplevelse. Forvent at indfrysningen tager ca. 4 timer afhængigt af fryseren.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet