SLOW CRAFTED

Artikel

5 TING AT OPLEVE PÅ VORES LAKRIDSFABRIK

Vidste du, at du kan besøge vores lakridsfabrik lige uden for København? Når du besøger fabrikken, vil vores meget kyndige guider tage dig med på en unik fabriksrundvisning. Hvor alle dine sanser bliver aktiveret fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Få et smugkig på, hvad du vil opleve nedenfor!

1. SMAG DEN VARME OG FRISKLAVEDE GOURMETLAKRIDS. Under rundvisningen får du mulighed for at smage vores lakrids direkte fra lakridsmaskinen. Den friske og stadig meget varme lakrids er en smag, som vi garanterer, vil give dig lyst til mere.

2. LÆR HVORDAN VORES LAKRIDS BLIVER LAVET. Vores guider går med dig gennem hele fabrikken og forklarer alle de detaljer og fakta, man kan forestille sig, når man laver lakrids. Det er en proces med mange trin, der starter med en lakridsmaskine. Har du nogensinde set sådan en?

3. SE, HVORDAN VI LAVER FORSKELLIGE VARIANTER AF CHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS. Mange af LAKRIDS BY BÜLOW-lakridserne er chokoladeovertrukne, og det hele foregår inde på fabrikken. Produktionspersonalet tager dig med hen til vores overtrækspander og viser dig, hvordan chokoladen hældes på lakridserne, og hvordan den runde form opnås.

4. OPLEV VORES ØKOLOGISKE AFDELING, HVOR LAKRIDSKOKKE HÅNDLAVER LAKRIDSMASSEN. Vores SLOW CRAFTED lakrids tager 4 timer at producere og er en lang håndlavet proces, der ender med en helt unik lakridssmag og konsistens. Det er en smag, som har taget os 15 år at perfektionere, og som du selvfølgelig også får lov til at nyde på din tur.

5. LÆR, HVAD VI LAVER I VORES CREATIVE LAB. Mod slutningen af rundvisningen får du måske chancen for at møde kvinden bag det hele, som udvikler vores nye og spændende smage. Her har du også mulighed for at skrive dine meninger og ideer til nye smage, som du synes, vi skal udforske.

We really hope to welcome you to the FACTORY EXPERIENCE. Get your tickets here!

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

opskrift-kransekage-guld-glasur-lakridsmarcipan-lakrids-by-johan-bulow

Opskrifter

KRANSEKAGE MED LAKRIDS OG GULD

(10-15 pers.)

Kransekagen:

• 750 g Marcipan • 225 g sigtet flormelis • 60 g pasteuriserede æggehvider • 6 tsk. Fine Liquorice Powder

Ælt marcipan, Fine Liquorice Powder og flormelis godt sammen (brug evt. en elpisker med dejkrog).  Kom lidt efter lidt æggehviderne i.  Kom massen i køleskabet til den er fast og nem at rulle. Forvarm ovnen til 190°C. Rul stænger af marcipanmassen. Hver stang skal laves 2 cm kortere end den forrige (eksempelvis 8 cm, 6 cm, 4 cm osv.) Saml hver stang, så den danner en cirkel. Form stængerne lidt trekantede i toppen (hvis dejen klistrer, så dyp fingrene i koldt vand). Giv herefter de trekantede toppe et let tryk med en bradepande eller et stort skærebræt. Fortsæt indtil massen er opbrugt.  Bag cirklerne i den forvarmede ovn på en bageplade med bagepapir (eller silikoneplade) i 15 min. Når der er gået 15 min. sættes en ekstra bageplade under bagepladen, der er i ovnen (dette for at undgå, at bundene bages for meget). Cirklerne bages yderligere 5-10 min. Når cirklerne er kølet af, skal de pyntes med glasur. Saml herefter cirklerne, så der dannes en kransekage.

Æggehvideglasur:

• 75 g sigtet flormelis • 30 g pasteuriseret æggehvide

Æggehvider og flormelis piskes godt sammen. Massen hældes i en sprøjtepose. Klip et meget lille hul i posen og dekorer kransekagen.

Pynt:

• Spiseligt guld (Magasin MAD & VIN) (skal være godkendt til fødevarebrug) • Raw Liquorice Powder

Pynt til sidste med Raw Liquorice Powder og guld.

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

editorial neurogastro

Artikel

KAN SYNET TRUMFE VORES SMAGSLØG?

Nej, udseendet betyder ikke alt… Men når det gælder vores smagsoplevelser, betyder udseendet faktisk en hel del. Endda overraskende meget, hvis man spørger kok og madkonsulent Rasmus Bredahl, der er ekspert i neurogastronomi – en videnskabelig retning, der beskæftiger sig med smag som en total, kompleks sanseoplevelse.

 Vi smager simpelthen ikke blot med tungen, men danner ubevidst et samlet smagsindtryk ud fra det vi føler, mærker, dufter, hører og husker – og i særdeleshed dét, vi ser. Meget tyder på, at vores smagsoplevelser endda kan påvirkes og manipuleres gennem hvad, vi ser. Vi har spurgt Rasmus Bredahl, hvordan det kan være?

Synet er en primær sans, fortæller Rasmus Bredahl. Helt basalt har vi mennesker altid brugt vores syn, når vi har skullet finde mad, og vi har været ekstremt afhængige af vores syn for at finde frisk og nærende føde i naturen. Man kan sige, at vores syn koder os lidt: hvis vi ser et grønt jordbær, ved vi allerede, hvordan det smager, og at det ikke er helt modent. Vores hjerne er en slags forudsigelsesmaskine. Det går så hurtigt, at vi ikke selv registrerer det, men i virkeligheden forudser hjernen, hvad vi spiser og gør. Og synssansen er en utroligt vigtig del af de her afkodningsmekanismer, når vi skal prøve at identificere, hvad vi spiser. Vores smagsopfattelse ændres simpelthen ud fra, hvad vi ser.

En snydesmag af rødvin

I Rasmus Bredahls bog Neurogastronomi – hemmeligheden bag det perfekte måltid findes flere eksempler på, hvordan vores syn kan påvirke eller ”snyde” vores smagsopfattelse. I et forsøg på et universitet i Bordeaux fik en gruppe vinkundskabs-studerende engang til opgave at beskrive smagen af henholdsvis en hvidvin og en rødvin. De studerende beskrev rødvinen som havende en intens solbærsmag og en duft af røde frugter, mens hvidvinen havde noter af abrikos og honning. Men rent faktisk var både den røde og den hvide nøjagtig den samme vin, hvor det ene glas blot havde fået tilføjet rød frugtfarve uden smag. Rasmus Bredahl forklarer:

– Forskellige farver kobler vi underbevidst med nogle bestemte smage. Grøn giver en friskhedsassociation, gul giver syrlighed, sort og blå giver en kraftigere smag, og rød kobler vi underbevidst med sødme. Hvis man for eksempel serverer noget i et rødt glas, kan man faktisk putte 10% mindre sukker i, end hvis man serverer i et blåt eller gennemsigtigt glas. Det er det samme med en kop. Hvis vi drikker kaffe af en orange eller mørk kop, opfatter vi kaffen som mere smagfuld og intens, end hvis den bliver serveret i et gennemsigtigt glas eller en hvid kop. Bredahl kommer smågrinende med et andet eksempel:

– For omkring 20 år siden gjorde 7-UP deres etiket på sodavandsflasken lidt mere gul og gav samtidig glasset en skarpere grøn farve. Det gjorde faktisk, at de fik en del klager, fordi folk syntes, sodavanden smagte mere surt, end den plejede. Og det var fuldstændig den samme sodavand, som den altid havde været! Det får mig til at tænke på forfatteren Tom Vanderbilt. Han skriver om mekanismerne i vores smagspræferencer, og hvorfor vi kan lide de ting, vi kan. Han skriver et sted, at vores øjne er det vigtigste smagsorgan, og det tror jeg på sin vis, han har ret i.

Bronzefarvede sanseindtryk

Hos Lakrids by Johan Bülow betyder ikke bare smagen, men også udseendet af vores lakridskugler en hel del. Så hvordan virker eksempelvis en bronzefarvet lakridskugle på vores hjerne? – Det må være noget med, at de signalerer eksklusivitet, forklarer Bredahl. Der er jo ikke noget spiseligt i naturen, der er bronzefarvet. Der er lavet flere forsøg, der viser, at vi uden at tænke over det i høj grad går udenom blå M&M’s eksempelvis, fordi de har en syntetisk farve. I teorien burde Bronze-lakridskuglen jo egentlig have en lignende effekt på os, men her må det eksklusive, skinnende udseende virke tiltrækkende på os – og måske har det også noget at gøre med ædelmetallerne, som bare virker attraktive på os.

Design og bestik påvirker også!

Ligesom farver påvirker vores smag, påvirker ting som bestik og design også vores smagsoplevelse.

– Hvis du serverer mad med flot bestik, krystalglas og porcelæn, vil madoplevelsen rangere meget højere, end hvis den bliver serveret på paptallerkener og med papkrus. Man har lavet forsøg, hvor man har taget krystalglas og hældt billig Cremant i, og derefter serveret dyr champagne i et papkrus. Efterfølgende bad man forsøgets deltagere om at rangere, hvad der smagte bedst, og det var ubetinget vinen i krystalglasset, der blev opfattet som den bedste. Når vi rører ved noget, som virker eksklusivt, så tænker hjernen underbevidst, at indholdet også må være det.

– Designet er også helt afgørende. Det er derfor, at et firma som Apple er så dygtige. De laver ikke nødvendigvis verdens bedste computere og telefoner, men de er verdensmestre til indpakning og design. De tilføjer endda en diskret æbleduft til deres emballage. Det hele er en sanseoplevelse, og det hele virker bare lækkert. Her synes jeg også, jeres lakridser rammer den rimelig rent. Der er ikke så meget emballage, det er godt, gedigent og signalerer kvalitet. Og jeg tror også, at når man får noget af høj kvalitet, vil man nok også spise det langsommere end en pose Matador-mix til 20 kr. Man nyder det mere og spiser det langsommere, når noget signalerer eksklusivitet.

Vil du se, hvor meget dine sanser bliver påvirket, hvis du nyder vores lakrids? Så kan du tage et kig på alle vores chokoladeovertrukne lakridser her!

Rasmus Bredahl
Rasmus Bredahl

Rasmus Bredahl

lassi

Opskrifter

SEA BUCKTHORN LASSI

God som forfriskning eller som drik til indisk mad

Alle ingredienserne blandes sammen i en blender. Blend ingredienserne indtil konsistensen er blød/smooth. Server i kølede glas med et lille drys FINE LIQORICE POWDER på toppen.

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Johan and Fransisca in Creative Lab

Artikel

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED: HVORDAN VI SKABER NY SMAGE

Når det gælder om at skabe nye og spændende smagskombinationer med lakrids, forsøger vi altid at skubbe grænserne for, hvad der er muligt!

Rejsen med at skabe en ny lakridssmag starter med en idé. Den kan være inspireret af en ny sæson, forespørgsler fra andre lakridselskere, en trend eller blot en inspiration fra vores kreative team's nysgerrighed efter at prøve noget nyt. Når idéen er født, begynder teamet; vores grundlægger og kreative direktør, Johan Bülow, og produktudviklingschef Fransisca, at eksperimentere med forskellige ingredienser og teknikker for at skabe en ny opskrift, samt at give smagsprøver til medlemmer af vores smagspanel, LAKRIDS LOVERS, for at få feedback.

Vi er altid på udkig efter nye og interessante ingredienser til vores opskrifter, lige fra eksotiske krydderier til frugter og bær. Vi bestræber os også på at bruge økologiske ingredienser, når det er muligt.

Når en ny smag er skabt, gennemgår den en testproces for at sikre, at den opfylder vores standarder for smag, konsistens og udseende. Vi ønsker aldrig at gå på kompromis med god kvalitet. Først tester vi produktet i en lille batch fremstillet i vores Creative Lab, og derefter forsøger vi at producere smagen i en stor batch på vores fabrik. Først når den har gennemgået denne proces, er den klar til at blive officielt introduceret til verden.

Processen med at skabe nye smagsvarianter hos LAKRIDS BY BÜLOW er en rejse af eksperimenter, kreativitet og opmærksomhed på detaljer, men vigtigst af alt er det at have det sjovt!

Vil du være med i vores smagspanel og være med til at træffe beslutninger om nye smagsvarianter? Bliv en del af LAKRIDS LOVERS her!

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Creative Lab

Artikel

5 OVERRASKENDE SMAGSKOMBINATIONER, SOM DU IKKE TROEDE VAR MULIGE

Hos LAKRIDS BY BÜLOW eksperimenterer vi konstant med nye spændende smagskombinationer i vores Creative Lab. Vores chef for produktudvikling, Fransisca, har introduceret os til mange unikke kombinationer af chokolade og lakrids, hvilket har resulteret i nogle virkelig overraskende og lækre godbidder. Her er nogle af dem!

1. LAKRIDS OG ROSER

For nogle år siden introducerede vi vores CRISPY ROSE lakrids, der udelukkende er fremstillet til det arabiske marked. En forførende kombination af hvid chokolade med cremet yoghurt og en sød kerne af den fineste gourmetlakrids. Ægte rosenblade, jordbær og solbær danner en magisk forening, hvor frugtens blomstrede noter fremhæves af rosens sødme.

2. LAKRIDS OG BIRTHDAY CAKE

Vores yndlingsfester er fødselsdage - og hvad er en fødselsdagsfest uden kage? I 2022 introducerede vi en sjov og legende LAKRIDS LOVERS limited edition, BIRTHDAY CAKE. Til denne smag delte vi vores fortolkning af en traditionel dansk lagkage med fløde, frugt og drys; en fyldig smag af fløde, vanilje og frugtagtige noter fra jordbær og ananas kombineret med sød lakrids, alt sammen hvirvlet ind i blød hvid chokolade. Og selvfølgelig en masse drys.

3. LAKRIDS OG CHILI

Lakrids og chili er en smagskombination, der er mere populær, end du måske tror; så meget, at vores 4 - HABANERO har fortjent en plads i vores klassiske sortiment. Det lyder måske som en usædvanlig kombination, men sød lakrids kombineret med frisk habanero chili er et godt eksempel på, hvordan to naturkræfter kan skabe en ny smagsoplevelse. Forbered dig på en varm, men harmonisk bid.

4. LAKRIDS OG SYRLIGT SLIK

Som noget helt nyt testede vi den uventede kombination af vores 3 - RØD lakrids og syrligt slik blandt vores smagspanel, LAKRIDS LOVERS i 2022. Resultatet blev SOUR STRAWBERRY. Forestil dig friskplukkede grønne jordbær sammen med udsøgt rød lakrids i et sødt, frugtagtigt bid. Nyd, hvordan friske og syrlige noter fra sprøde, grønne jordbær er perfekt afbalanceret med tygge rød lakrids, alt sammen hvirvlet ind i silkeblød hvid chokolade og en sprød, grøn sukkerskal for et ekstra syrligt twist.

5. LAKRIDS OG MYNTE

Mint og chokolade er en smagskombination, der har eksisteret i mange år, og selv om den generelt er populær hos mange mennesker, kan den også være kontroversiel - især når den kombineres med lakrids. Men efter at vi introducerede denne smagskombination for første gang i 2019, har mange anmodet om, at vi bringer en lakrids med mynte tilbage. CRISPY MINT er en del af vores 2022 WINTER-kollektion - sød lakrids kombineret med blød mælkechokolade med et strejf af mynte. En sprød skal af hvidt mousserende sukker vil få dig til at tænke på hvid, nyfalden sne.

Ved at tage de klassiske smagsvarianter chokolade og lakrids og kombinere dem på uventede måder har vi gennem årene skabt mange smagsvarianter, som helt sikkert vil overraske og glæde alle, der prøver dem. Uanset om du er chokoladeelsker eller lakridsfan, er der en smagskombination derude, der vil falde i din smag!

Vi arbejder konstant på vores limited edition-smagsvarianter. Hvis du har lyst til at se vores nye og spændende limited edition-smagsvarianter, kan du gøre det her! Du kan også blive en del af vores LAKRIDS LOVERS og få indflydelse på vores fremtidige smage!

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

editorial red-love-cocktail

Opskrifter

RED LOVE COCKTAIL

En elegant og forførende cocktail. Sød i smagen og sød at se på. Sammensætningen af lakridssirup og de italienske spiritusklassikere, Aperol og Grappa, kombinerer uden problemer skandinavisk innovation og italiensk finesse.

Cocktailen skal bygges. Det vil sige, at alle ingredienserne blandes over isterninger i glasset, præcis som når man laver en Gin & Tonic. Til sidst pyntes cocktailen med ribs og citronskal.

Helium Bar
Helium Bar

Helium Bar

editorial red-love-cake

Opskrifter

RED LOVE KAGE

Prøv nogle små, uimodståelige tærter med smørsprød lakridsmørdej, saftig lakridsfrangipane, smuk, mørkerød solbærganache og endelig vores RED LOVE som prikken over i'et.

Antal: 6 små tærter

Lakridsmørdej:

• 125 g hvedemel  • 25 g mandelmel  • 50 g flormelis  • 75 g koldt smør  • 1 tsk rålakridspulver • 1 knivspids salt  • 1/2 æg 

Kom hvedemel, mandelmel, flormelis, smør, lakridspulver og salt i en blender, og blend det hurtigt sammen. Saml dejen med ægget. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir, og lad den hvile i køleskabet i min. 1 time.  Beklæd små, aflange tærteforme (14 x 3 1/2 cm) med dejen, og prik bundene med en gaffel. Stil tærtebundene i køleskabet, mens du laver frangipanen.

Solbærlakridsfrangipane:

• 50 g mandelmel • 50 g sukker • 50 g blødt smør • 1 æg • 1/2 tsk rålakridspulver • 1 nip salt 

Kom mandelmel, sukker, smør, æg, lakridspulver og salt i en skål, og pisk det let og luftigt. Fyld tærtebundene halvt op med frangipanen, og stik 6-8 solbær ned i hver. Bag tærterne i ca. 20 minutter ved 175 grader, til de er fint gyldne, og lad dem køle helt af. 

Solbærganache:

• 100 g hvid chokolade af god kvalitet • 50 g solbærpuré  • 10 g glukosesirup • 10 g citronsaft

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Bring solbærpuré, glukosesirup og citronsaft til kogepunktet i en lille gryde, og hæld det over chokoladen, mens du rører i midten af skålen med en dejskraber. Fortsæt med at røre, til ganachen samler sig. Stavblend ganachen, og hæld et tyndt lag ud på hver tærte. Stil tærterne i køleskabet, til ganachen har sat sig.

Pynt:

• RED LOVE • Rød skovsyre • Rålakridspulver

Pynt tærterne med RED LOVE, skovsyre og rålakridspulver lige inden servering.

Maja Vase
Maja Vase

Maja Vase

Lakridsrødder

Artikel

FRA LAKRIDSROD TIL RÅ LAKRIDSPULVER

Den vigtigste ingrediens, som vi bruger til at fremstille vores danske gourmetlakrids, er rå lakridspulver, uanset om det er til tilberedning af den rene lakrids, eller som et finishing touch til overtrækket på den chokoladeovertrækne lakrids. Mens du måske kender smagen af rå lakridspulver, er smagen af selve lakridsroden, som den rå lakrids udvindes af, noget helt andet.

Hvis du nogensinde har været på apoteket for at købe en lakridsrod, er du sikkert blevet overrasket. Måske er du endda blevet skuffet. For den normalt rige og kraftige smag af lakridskonfekt kan kun lige akkurat anes i den rå lakridsrod.

Lakridsrod er en gullig rod med nogenlunde samme konsistens som ingefær. Hvis man plukker den direkte fra jorden, skyller den og bider i den, er den meget saftig. Her har den en smag, der minder om friske ærter fra haven. Selve lakridssmagen er kun en antydning.

Processen til fremstilling af rå lakridspulver omfatter flere trin for at omdanne lakridsroden til det færdige produkt, som vi kender og elsker. Lakridssmagen kommer først rigtigt til udtryk, når lakridsrødderne skæres i små stykker og koges til ekstrakt. Rodstykkerne filtreres derefter ud, og ekstraktet inddampes for at fjerne vandet. Tilbage er en hård klump rå lakrids. Den kan derefter enten sælges som hel eller granuleres til et groft eller fint pulver.

Hvis du gerne vil prøve vores egen færdige lakrids, kan du finde den her! Vi har også flere chokoladeovertrukne lakridser her, hvis det er mere efter din smag!

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Pure liquorice

Artikel

5 FACTS DU SIKKERT IKKE VIDSTE OM LAKRIDS

Lakrids er en populær spise, der nydes af folk over hele verden. Men vidste du, at der er mere i denne velsmagende konfekt, end man umiddelbart tror? Her er et par sjove fakta om lakrids, som du måske ikke vidste!

1. Lakrids har en lang historie. Brugen af lakridsrod går helt tilbage til det gamle Egypten, hvor den blev brugt til medicinske formål. Det var også en populær spise i det antikke Grækenland og Rom.

2. Lakrids er faktisk en plante. Den søde smag af lakrids kommer fra rødderne af planten Glycyrrhiza glabra, som betyder "den søde rod". Dette navn er ikke nogen underdrivelse, for i sin naturlige tilstand er lakridsroden 30-50 gange sødere end almindeligt sukker. Vi henter vores fine lakridsrødder fra Centralasien og Georgien.

3. Lakrids kan være både sød og salt. Mens den søde variant af lakrids er den mest almindelige i USA, er salt lakrids populær i Nord- og Østeuropa. Vores salte lakrids er lavet med salmiak; en unik ingrediens, der især bruges sammen med lakrids i de nordiske lande. Den har en syrlig og salt smag sammenlignet med almindeligt salt, som har en sød og salt smag.

4. Lakrids som konfekt kan fremstilles på tre måder: langsomt kogt lakrids, støbt lakrids og ekstruderet lakrids. Hos LAKRIDS BY BÜLOW koger vi vores lakrids på to forskellige måder. Den ene er den ekstruderede lakrids, hvor lakrids koges under tryk og derefter skæres i små stykker - det er denne type lakrids, du finder i de fleste af vores chokoladeovertræksprodukter og vores rene lakridsvarianter 1-4. Den langsomt kogte lakrids koges i en åben gryde i 4 timer, hvorefter den håndlavet af en lakridskok, der tilføjer smagsstoffer som f.eks. granuleret salt - en meget mere intens og karamelagtig type lakrids, som du kan prøve som vores økologiske SLOW CRAFTED-kollektion.

5. Der er mange andre anvendelsesmuligheder for lakrids end blot at spise den. Ud over at blive brugt som smagsgiver til mad og drikkevarer er lakrids også blevet brugt i traditionel medicin og som et naturligt farvestof. Hvis du leder efter inspiration til at bruge lakrids i opskrifter, kan du gå på opdagelse i opskrifterne her på vores blog!

Vi håber, at du nød at lære om disse sjove fakta om lakrids! Næste gang du nyder vores gourmetlakrids, kan du imponere dine andre lakridseelskende venner med din nyfundne viden.

Du kan også lære mere om, hvordan vores lakrids fremstilles, ved at deltage i vores fabriksrundvisninger og lære af vores meget vidende guider.

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

almonds

Opskrifter

BRÆNDTE MANDLER MED LAKRIDS

Kom alle ingredienserne i en pande eller tykbundet gryde, og varm op ved høj varme under omrøring. Når massen er kogt ind (til den ikke længere flyder ud på panden), fordeles mandlerne jævnt på et stykke bagepapir. Bliv ikke fortvivlet hvis mandlerne hænger sammen - efter afkøling i 5 min. skilles de let fra hinanden. Nyd lakridsmandlerne varme eller afkølede.

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

editorial orange-love-cocktail (1)

Opskrifter

ORANGE LOVE COCKTAIL

Orange Love er en frisk smagseksplosion af frugtige noter fra hindbær, brombær og lime. Syrligheden og sødmen får en spændende og kraftig kontrast fra tequila og salt lakridssirup. Opskriften er kreeret af Helium Bar i København.

Alle ingredienser rystes godt i en shaker. Cocktailen serveres over isterninger i et lowball-glas og pyntes med appelsinbåd, mynte og revet hvid chokolade.

Helium Bar
Helium Bar

Helium Bar