Fri EU levering på køb over 400 kr.

BAEREDYGTIGHED

Vi er stolte over at have opnået b corp-certificering I januar 2024, som den første premium konfekturevirksomhed I norden, hvilket markerer en vigtig milepæl I vores engagement I social og miljømæssig ansvarlighed.

Hvad er en B Corp-certificering?

B står for benefit for all, og B Corps er virksomheder, der lever op til høje standarder for verificeret social og miljømæssig præstation, offentlig gennemsigtighed og juridisk ansvarlighed for at balancere profit og formål.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at når du vælger LAKRIDS BY BÜLOW, støtter du en virksomhed, der går ud over lækre gourmetlakridser for at gøre en reel og positiv forskel i verden.


Fra indkøb af ingredienser til behandling af vores medarbejdere og vores engagement i lokalsamfund er bæredygtighed kernen i alt, hvad vi gør.

MARTS ER B-CORP MÅNED

Og med vores nylige certificering er vi superstolte over at være en del af det globale B Corp-fællesskab af virksomheder, der lever op til høje standarder for social og miljømæssig præstation, gennemsigtighed og ansvarlighed, ud over profit.

NATUREN ER VORES VIGTIGSTE LEVERANDØR

Hos LAKRIDS BY BÜLOW mener vi, at virksomheder skal være en drivkraft for det gode, og B Corp-certificeringen stemmer perfekt overens med vores kerneværdier.

Siden begyndelsen af vores historie i 2007 har vi sat barren højt, udfordret det konventionelle og aldrig accepteret status quo.


Vi blev født ud fra mantraet "lidt, men godt", da vores grundlægger Johan Bülow skabte en helt ny kategori af gourmetlakrids inden for premiumkonfekture, og lige siden har vi stræbt efter at bane vejen og gøre en forskel inden for vores branche.

INGREDIENSER

Vores produkter er lavet med de allerbedste naturlige ingredienser; fra lakridsrødder til kakaobønner, vanilje fra Madagaskar, økologisk chili fra en lokal gård i Danmark, til vilde bær håndplukket fra skoven.


Vi er dybt afhængige af en globalt sund og bæredygtig natur, og vi må gøre alt, hvad vi kan, for at passe på vores planet.

EMBALLAGE

I 2019 var vi det første konfekturefirma i verden, der introducerede en emballage af 100 % genanvendt og genanvendelig (R-PET) plast.

ANSVARLIG GAVEINDPAKNING

Vi arbejder hele tiden på at reducere mængden af emballage og påvirkningen fra de materialer, vi bruger.


Vores gaveindpakning er lavet af 70 % genbrugspap. De tomme kartonpakker bør bortskaffes på en ansvarlig måde, og kartonen skal adskilles fra plastbakken.

VORES ØKOLOGISKE SLOW CRAFTED KOLLEKTION

I 2021 introducerede vi vores økologiske SLOW CRAFTED-kollektion præsenteret i genbrugsglas, der er designet til genanvendelse, og i 2022 udvidede vi kollektionen med Refill-poser for at reducere emballageforbruget. 


REFILL-poserne indeholder 84 % mindre plast sammenlignet med vores REGULAR bøtter af genbrugsplast.