BLIV EN DEL AF

LAKRIDS LOVERS

Få adgang til nye og unikke varianter produceret i en meget begrænset mængde i vores creative lab, udelukkende for vores smagspanel til at smage og vurdere

VORES NYESTE LAKRIDS LOVERS PRODUKTER

SOUR STRAWBERRY

Forestil dig friskplukkede grønne jordbær og udsøgt rød lakrids i en sød, frugtig bid. Nyd, hvordan friske og syrlige noter fra sprøde, grønne jordbær er perfekt balanceret med chewy rød lakrids, alt sammen drageret i silkeblød hvid chokolade og en sprød, grøn sukkerskal for et ekstra syrligt twist.

BIRTHDAY CAKE

Vi elsker fødselsdage - og hvad er en fødselsdagsfejring uden kage? I denne LAKRIDS LOVERS udgave deler vi vores fortolkning af en traditionel dansk lagkage med creme, frugt og krymmel med dig. Nyd den tilfredsstillende smag af creme, vanilje og frugtige noter af jordbær og ananas kombineret med sød lakrids, alt sammen drageret i blød hvid chokolade. Og selvfølgelig en masse krymmel.

filters

Sortér efter:

Produkter

#PrimaryImage##2440#

BIRTHDAY CAKE

Almindelig - 295g

145,00 kr.

PrimaryImage

LÆMON & FRUITY SUMMER

1180g

530,00 kr.

#PrimaryImage##3012#

SOUR STRAWBERRY

Almindelig - 295g

145,00 kr.

PrimaryImage

SOUR STRAWBERRY & BIRTHDAY CAKE B

885g

400,00 kr.

PrimaryImage

SOUR STRAWBERRY & LOVE SELECTION BOX

745g

445,00 kr.

PrimaryImage

SOUR STRAWBERRY & SALTY

990g

410,00 kr.

HVAD ER LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS er vores smagspanel for alle som ønsker at dele deres kærlighed for lakrids. Hver gang du foretager et køb i en LAKRIDS BY BÜLOW butik eller online, forærer vi dig unikke smagsprøver som kun er forbeholdt vores LAKRIDS LOVERS. Ved hjælp af QR-koden bagpå kan du dele din smagsoplevelse med os, og på den måde er du med til at forme udviklingen af vores produkter. Hvem ved, måske udvikler vi den næste favorit ved hjælp fra dig.

SÆRLIGE LAKRIDS LOVERS PRODUKTER

Prøv de særlige LAKRIDS LOVERS-varianter, som produceres i meget begrænsede mængder. Del din mening om smagen ved at scanne QR-koden på produktet og vær med til at forme produkternes fremtid.

SMAGSPRØVER I GAVE VED HVERT KØB

Som LAKRIDS LOVER får du unikke smagsprøver med i gave når du foretager et køb i LAKRIDS BY BÜLOW butikker samt online.

SPÆNDENDE KONKURRENCER

Deltag i spændende konkurrencer, hvor du kan vinde unikke præmier, som vil forsøde enhver LAKRIDS LOVERS' tilværelse.

EVENTS OG FABRIKSOPLEVELSER

Hold øje med din indbakke, hvor vi løbende inviterer LAKRIDS LOVERS til en række spændende events, blandt andet vores FACTORY EXPERIENCE.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål? Vi har svar!

Hvordan opretter jeg en konto?

Udfyld formularen ovenfor. Har du tidligere bestilt fra vores hjemmeside, kan du logge ind ved at klikke på brugerikonet øverst til højre på hjemmesiden og nulstille dit kodeord for at aktivere din konto.

Hvad kan jeg bruge konto funktionen til?

Med en konto hos os, kan du tilgå flere forskellige funktioner og se data tilknyttet din profil. Du kan f.eks. se og ændre dit navn, sætte din fødselsdato, se tidligere ordrer, ændre adresser, og ikke mindst styre tilmelding af nyhedsbrev. Samtidig skal du bruge en konto for at blive en LAKRIDS LOVER, og få adgang til unikke smagsprøver.

Jeg har ikke modtaget mailen til at sætte et password og/eller mailen til at bekræfte min konto?

Tjek gerne dit spamfilter, da mailen desværre godt kan være havnet her i stedet for din indbakke.

Hvorfor skal jeg være LAKRIDS LOVER?

Vores passion er lakrids, og vi vil gerne forkæle alle vores LAKRIDS LOVERS med unikke smagsprøver. Dem kan du læse mere om længere oppe på siden.

Kan jeg oprette en konto uden at blive LAKRIDS LOVER?

Hvis du ikke ønsker at blive en LAKRIDS LOVER, skal du afmelde dig nyhedsbrevet efter du har oprettet din konto. Det gør du ved at tilgå menupunktet ''Nyhedsbrev'' når du er på kontooversigten. Herfra kan du afmelde dig nyhedsbrevet, og du vil få en sidste mail, hvor vi bekræfter din afmelding.

Hvordan får jeg min LAKRIDS LOVERS' smagsprøver?

Du skal først og fremmest have oprettet en konto - det kan du gøre ovenfor. Har du tidligere bestilt fra vores hjemmeside, kan du logge ind ved at klikke på brugerikonet øverst til højre på hjemmesiden og nulstille dit kodeord. Derefter skal du blot sørge for at være logget ind, inden du tilføjer et af vores produkter til kurven. Når du herefter tilgår kurven, vil du kunne se at vi har lagt din LAKRIDS LOVERS' smagsprøver i også.