BLIV EN DEL AF

LAKRIDS LOVERS

OG HJÆLP OS MED AT SKABE VERDENS STØRSTE SMAGSPANEL, SÅ VI SAMMEN KAN FÅ VERDEN TIL AT ELSKE LAKRIDS

VORES NYESTE LAKRIDS LOVERS PRODUKTER

TASTE & TEXTURE

Til denne LAKRIDS LOVERS-udgave præsenterer vi fire forskellige produkter som er udviklet, fordi vi ønsker din mening om dem. Æsken indeholder to bøtter ren lakrids 1 – SWEET, baseret på to forskellige opskrifter og to bøtter med vores chokoladeovertrukne D – SALT & CARAMEL, også lavet på to forskellige opskrifter.

COCONUT

Drøm dig væk til bountystrande og lyden af hvislende palmer med denne LAKRIDS LOVERS-udgave, som byder på sød lakrids indhyllet i blød mælkechokolade og revet, knasende kokos. Alt sammen omgivet af en sprød sukkerskal. Kombiner den søde smag af COCONUT med de friske og frugtige noter fra PINEAPPLE og luk øjnene for at mærke følelsen af at blive transporteret til en tropisk ø.

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

 

 

HVAD ER LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS er vores nye smagspanel for alle, der ønsker at dele deres kærlighed til lakrids og tage del i vores produktudvikling. Som en del af LAKRIDS LOVERS får du adgang til nedenstående TREATS, som tak for at hjælpe os med at skabe verdens største smagspanel. Disse er dog kun en forsmag – vi er allerede i gang med at udtænke nye TREATS til alle vores LAKRIDS LOVERS.

SÆRLIGE LAKRIDS LOVERS PRODUKTER

Prøv de særlige LAKRIDS LOVERS-varianter, som produceres i meget begrænsede mængder. Del din mening om smagen ved at scanne QR-koden på produktet og vær med til at forme produkternes fremtid.

SMAGSPRØVE I GAVE VED HVERT KØB

Som LAKRIDS LOVER får du en særlig smagsprøve i gave, hver gang du handler i vores egne butikker og på vores hjemmeside.

SPÆNDENDE KONKURRENCER

Deltag i spændende konkurrencer, hvor du kan vinde unikke præmier, som vil forsøde enhver LAKRIDS LOVERS' tilværelse.

EVENTS OG FABRIKSOPLEVELSER

Hold øje med din indbakke, hvor vi løbende inviterer LAKRIDS LOVERS til en række spændende events, blandt andet vores FACTORY EXPERIENCE.

BLIV LAKRIDS LOVER NU

For at blive LAKRIDS LOVER, skal du være tilmeldt vores nyhedsbrev

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål? Vi har svar!

Hvordan opretter jeg en konto?

Udfyld formularen ovenfor. Har du tidligere bestilt fra vores hjemmeside, kan du logge ind ved at klikke på brugerikonet øverst til højre på hjemmesiden og nulstille dit kodeord for at aktivere din konto.

Hvad kan jeg bruge konto funktionen til?

Med en konto hos os, kan du tilgå flere forskellige funktioner og se data tilknyttet din profil. Du kan f.eks. se og ændre dit navn, sætte din fødselsdato, se tidligere ordrer, ændre adresser, og ikke mindst styre tilmelding af nyhedsbrev. Samtidig skal du bruge en konto for at blive en LAKRIDS LOVER, og få adgang til TREATS.

Jeg har ikke modtaget mailen til at sætte et password og/eller mailen til at bekræfte min konto?

Tjek gerne dit spamfilter, da mailen desværre godt kan være havnet her i stedet for din indbakke.

Hvorfor skal jeg være LAKRIDS LOVER?

Vores passion er lakrids, og vi vil gerne forkæle alle vores LAKRIDS LOVERS med særlige TREATS. Dem kan du læse mere om længere oppe på siden.

Kan jeg oprette en konto uden at blive LAKRIDS LOVER?

Hvis du ikke ønsker at blive en LAKRIDS LOVER, skal du afmelde dig nyhedsbrevet efter du har oprettet din konto. Det gør du ved at tilgå menupunktet ''Nyhedsbrev'' når du er på kontooversigten. Herfra kan du afmelde dig nyhedsbrevet, og du vil få en sidste mail, hvor vi bekræfter din afmelding.

Hvordan får jeg min LAKRIDS LOVERS' smagsprøve?

Du skal først og fremmest have oprettet en konto - det kan du gøre ovenfor. Har du tidligere bestilt fra vores hjemmeside, kan du logge ind ved at klikke på brugerikonet øverst til højre på hjemmesiden og nulstille dit kodeord. Derefter skal du blot sørge for at være logget ind, inden du tilføjer et af vores produkter til kurven. Når du herefter tilgår kurven, vil du kunne se at vi har lagt din LAKRIDS LOVERS' smagsprøve i også.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet