Fri EU levering på køb over 400 kr.

BLIV EN DEL AF LAKRIDS LOVERS

Få adgang til nye og unikke varianter produceret i en meget begrænset mængde i vores creative lab, udelukkende for vores smagspanel til at smage og vurdere

Watermelon Sugar

saftig sød vandmelon og frugtig rød lakrids

Ville du nogensinde kunne undvære forfriskende vandmelon på en varm sommerdag? Med WATERMELON SUGAR har vi afbalanceret lækker hvid chokolade med noter af saftig sød vandmelon og en kerne af frugtig rød lakrids. Som kronen på værket, har vi tilføjet en sprød grøn sukkerskal.

VORES NYESTE LAKRIDS LOVERS PRODUKT

WATERMELON SUGAR - 295G
kr.
149,00
 
kr.

HVAD ER LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS er vores smagspanel for alle som ønsker at dele deres kærlighed for lakrids. Hver gang du foretager et køb i en LAKRIDS BY BÜLOW butik eller online, forærer vi dig unikke smagsprøver som kun er forbeholdt vores LAKRIDS LOVERS. 


Ved hjælp af QR-koden bagpå kan du dele din smagsoplevelse med os, og på den måde er du med til at forme udviklingen af vores produkter. Hvem ved, måske udvikler vi den næste favorit ved hjælp fra dig.


  • Eksklusiv adgang til Lakrids Lover-produkter

  • Spændende events, blandt andet vores FACTORY EXPERIENCE

  • Smagsprøver I gave ved hvert køb

  • Deltag i spændende konkurrencer, hvor du kan vinde unikke præmier

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Udfyld formularen ovenfor. Har du tidligere bestilt fra vores hjemmeside, kan du logge ind ved at klikke på brugerikonet øverst til højre på hjemmesiden og nulstille dit kodeord for at aktivere din konto.

Hvis du ikke ønsker at blive en LAKRIDS LOVER, skal du afmelde dig nyhedsbrevet efter du har oprettet din konto. Det gør du ved at tilgå menupunktet ''Nyhedsbrev'' når du er på kontooversigten. Herfra kan du afmelde dig nyhedsbrevet, og du vil få en sidste mail, hvor vi bekræfter din afmelding.

Tjek gerne dit spamfilter, da mailen desværre godt kan være havnet her i stedet for din indbakke.

Vores passion er lakrids, og vi vil gerne forkæle alle vores LAKRIDS LOVERS med unikke smagsprøver. Dem kan du læse mere om længere oppe på siden.

Med en konto hos os, kan du tilgå flere forskellige funktioner og se data tilknyttet din profil. Du kan f.eks. se og ændre dit navn, sætte din fødselsdato, se tidligere ordrer, ændre adresser, og ikke mindst styre tilmelding af nyhedsbrev. Samtidig skal du bruge en konto for at blive en LAKRIDS LOVER, og få adgang til unikke smagsprøver.

Du skal først og fremmest have oprettet en konto - det kan du gøre ovenfor. Har du tidligere bestilt fra vores hjemmeside, kan du logge ind ved at klikke på brugerikonet øverst til højre på hjemmesiden og nulstille dit kodeord. Derefter skal du blot sørge for at være logget ind, inden du tilføjer et af vores produkter til kurven. Når du herefter tilgår kurven, vil du kunne se at vi har lagt din LAKRIDS LOVERS' smagsprøver i også.