Fri EU levering på køb over 400 kr.

HISTORIEN OM LAKRIDS

Dette er historien om verdens mindste lakridsfabrik og en enkelt mands ønske om at få hele verden til at elske lakrids.

PRÆSENTATION

EN LIDENSKAB FOR LAKRIDS

Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og vidste altid, at han ville skabe noget særligt. Han kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt.
2007

FØRSTE PRODUKT

Den 07.07.07 åbnede den første Lakrids by Johan Bülow-forretning i Svaneke. Ideen var at koge lakridsen i butikken, så det kunne duftes 100 meter væk. Det virkede, og alt blev udsolgt på to timer. Den sidste kunde købte endda skålen med smagsprøver på disken.
2008

DEN FØRSTE FABRIK

Johan købte en lakridsmaskine og installerede den i sin netop lejede fabrik i Taastrup. Sådan øgede han produktionen for at imødekomme efterspørgslen.


Her blev lakrids NO.1, NO.2, NO.3 og NO.4 skabt.

2009

CHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS

Johan besluttede sig for at udforske potentialet i gourmetlakrids endnu mere og eksperimenterede med at overtrække sin lakrids med chokolade - en kombination, som længe har været populær i Island.


I Danmark var folk først skeptiske over for ideen, men snart så den første gourmetlakrids med chokolade, A - THE ORIGINAL, dagens lys. En glutenfri sød lakrids, overtrukket med eksklusiv mælkechokolade og rullet i fint lakridspulver.

2017

10 ÅRS JUBILÆUM

I 2017 fejrede vi vores 10 års jubilæum, men vi er først lige begyndt. Vores vision er at sprede vores kærlighed til lakrids verden over. Ikke bare den søde, ikke bare den salte, men hele spektret af smagsoplevelser, som man kan opnå ved at bruge lakrids som krydderi.
     We make the world love licorice, one piece at a time.