ET FÆLLESSKAB FOR LAKRIDSELSKERE

LAKRIDS LOVERS LAB

 

TILSLUT DIG MERE END 3000 ANDRE LAKRIDSELSKERE

INNOVATE

Kender du til en perfekt kombination af lakrids sammen med en anden smag og synes du at vi skal teste det? Så er Lakrids Lovers Lab det perfekte sted at give din mening til kende!

CO-CREATE

Flere gange om året lancerer vi Lakrids Lovers Lab produkter, hvis formål er at få feedback fra medlemmerne. Hvem ved? Måske kan de få en plads i vores klassiske sortiment.

CONNECT

Bliv en del af et fællesskab for lakridselskere fra hele verden. Som medlem får du også chancen for at blive inviteret til oplevelser på vores lakridsfabrik og deltage i andre spændende og sjove eksperiementer med os.

 

OM LAKRIDS LOVERS LAB

Formålet med denne gruppe er at vi som brand, kan komme tættere på alle jer lakridselskere og invitere jer, til at være med til at forme fremtiden for LAKRIDS BY BÜLOW.

Vi håber at I vil dele alle jeres input og spørgsmål om vores produkter med os. Alt fra design og smag til produktion, bæredygtighed og indpakning. På denne måde kan vi blive ved med at forbedre vores produkter og sammen lykkes med vores mission: At lære verden at elske lakrids!

Vi vil sætte pris på at modtage din feedback på samme, samt hvilke emner du gerne vil høre mere om.

Som medlem får du også muligheden for at blive inviteret til rundvisning på vores lakridsfabrik, deltage i fokusgrupper, spørgeskemaundersøgelser, events osv. Vi garanterer smagsprøver hver gang.

LLL PRODUKTER

Flere gange om året lancerer vi Lakrids Lovers Lab produkter og vi håber at I vil hjælpe os med at beslutte skæbnen for hvert produkt. Produkterne vil være tilgængelige i en begrænset periode og ved at give jeres feedback, hjælper I os med at beslutte fremtiden for produkterne.

SCAN OG DEL DIN MENING

Vi vil rigtig gerne høre din mening og derfor har hvert produkt en QR-kode som videresender dig til en spørgeskemaundersøgelse.

VORES HELT SPECIELLE

LAKRIDS LOVERS LAB PRODUKTER

DARK & SEA SALT

Vi lancerede tilbage i 2018 vores aller første lab-produkt. Produktet hed dengang VARIANT DCMA_1. Nu kalder vi det DARK & SEA SALT. Siden det deluterede som lab-produkt, har produktet været lanceret to gange som en del af vores Winter kollektion og er nu en del af vores fast sortiment under navnet F – DARK & SEA SALT.

CHOCOLATEY

I 2018 lancerede vi vores første veganske lakrids med chokolade. Den søde lakrids var dækket af chokolade lavet på kokosmælk og rullet i fint lakridspulver. Det tog os lang tid at udvikle et plantebaseret produkt som ikke gik på kompromis med vores kvalitet, og da det endelig lykkedes, spurgte vi vores lakrids-fællesskab om en tilbagemelding.

SLOW COOKED STICKS

STICKS er nu en del af vores faste sortiment, men de startede som Lakrids Lovers Lab-produkter. Baseret på den fantastiske feedback fra vores lakrids-fællesskab, skulle vi ikke foretage ændringer i smagen, men vi blev inspireret til at ændre plastikindpakningen. Vi reducerede mængden af indpakning og skiftede til et plantebaseret materiale, kaldet biofolie og introduceret STICKS til vores faste sortiment.

STAUNING STICKS

Vi ønskede at samle whisky- og lakridselskere under samme tag. Vores STAUNING STICK BOX indeholdte fire forskellige STICKS, lavet med 0%, 5%, 10% og 15% Stauning "Curious" New Make Whisky. Hver STICK repræsentede en ny og nøje udvalgt blanding af whisky og lakrids, og vi spurgte jer om, hvilken variant i foretrak: Inden i æsken var en QR-kode som ledte til en kort spørgeskemaundersøgelse.

TWISTED BANANA

Nogle mennesker gik bananas over denne drømmende kombination af banan, salt lakrids, cremet hvid chokoladde og råt lakridspulver. Vi tog den populære, søde banan og gav den et unikt Danish Confectionery twist. I sidste ende er det okay at gå bananas, så længe du husker dine danske lakridsrødder.

D DUEL

Vi elsker at udvikle nye produktsmage, men vi elsker også at forbedre vores nuværende sortiment uanset hvor populært et produkt er. D - SALT & CARAMEL DUEL indeholder to versioner af vores populære D - SALT & CARAMEL chocolate coated liquorice.

SALT & SUGAR

Vores elskede Halloween variant fra 2016 fik et comeback for de sande lakridselskere derude, som har længtes efter SALT & SUGAR. Den har godt nok en sød kerne, men den er ikke for svage hjerter, for den sprøde sukkerskal er kombineret med stærk salmiak. Kombinationen af salt og sukker skaber en unik smagssensation, og den bløde og seje tekstur på disse bider blev igen et hit.

EN LAKRIDS LOVEVRS LAB ORIGINAL

REJSEN FOR F – DARK & SEA SALT

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet