Få en bøtte SALT & SUGAR (150 g) i gave og fri levering i Danmark med alle bestillinger over 400 kr. Læs mere her

STAUNING STICK

LANGTIDSKOGT LAKRIDS MED WHISKY NEW MAKE

Staunings "Curious" New Make Whisky og vores langtidskogte gourmetlakrids er et komplimenterende par. Når Stauning tørrer de korn, der indgår i Curious, udvilker der sig en særlig røg fra det brandende tørv, som passer perfekt til de røgede noter i rålakrids, som styrkes af den karamel-lignende tekstur og kraftige smag af langtidskogt lakrids.

Vores STAUNING STICK BOX indeholder fire forskellige stænger med henholdsvis 0%, 5%, 10% og 15% Stauning "Curious" Whisky New Make. 0% er vores standard EVERYDAY STICK, som vi har tilføjet som referenceprodukt. Da "Curious" er tilføjet til lakridsmassen mens denne langtidkoges, fordamper alt alkoholen, således at ingen af produkterne indeholder alkohol. Dog forbliver de kraftfulde noter af whisky stadig i lakridsen.

Hver STICK repræsenterer således en nøjsom blanding af whisky og lakrids, så tag dig tid til at udforske hver enkelt og til at beslutte hvor Curious du gerne vil være! Inde i boksen finder du en QR-kode som leder til et simpelt spørgeskema omkring produktet. Det vigtigste, vi gerne vil vide, er hvilken STICK du foretrækker!

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet