ÆGG LIMITED EDITION

FÅR ALLE ÆGG-JÆGERE TIL AT ELSKE LAKRIDS

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

Sidste år blev foråret forsømt. Men i år er anderledes. I år velkommer vi foråret mere end nogensinde før! Med dets lys, og håb og glæde, varmer vi os taknemmeligt under solensstråler med familie og venner. Der er muligvis stadig skyer på himlen, men dette år vil blomsterne spire og kærligheden blomstre.

 

CRISPY CARAMEL

Vores knasende, marmorerede æg består af blød lakrids og karamelliseret dulcechokolade, der giver en udsøgt og intens smag. Små flager af havsalt og råt lakridspulver giver den dybe sødme et raffineret modspil og skaber balance i sagerne. En prisvindende klassiker.

TWISTED BANANA

Nyd TWISTED BANANA med sin drømmende kombination af sød banan, salt lakrids, cremet hvid chokolade og bitte små stykker af rålakrids. En sanseoplevelse, der kan få dig til at gå bananas.

CRISPY CARAMEL EGG

Et utraditionelt EGG i en traditionel æggeform.

TWISTED BANANA EGG

Et utraditionelt EGG i en traditionel æggeform.

ÆGG MIXED

Her har du alle dine æg samlet i én kurv. Vi har samlet CRISPY CARAMEL og TWISTED BANANA i en MIXED udgave, så du har mulighed for at nyde påsken med det bedste fra begge varianter. Denne blanding præsenterer lakridserne i al deres herlighed. Glæden ved at give kan være helt ligetil – og stilfuld.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet