ÆGG LIMITED EDITION

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

TWISTED BANANA

Gå bananas, men husk dine danske lakridsrødder med denne lakridsprægede banan. Nyd TWISTED BANANAs drømmende kombination af sød banan, salt lakrids, cremet hvid chokolade og rå lakridspulver.

CRISPY CARAMEL

Vores knasende, sølvmarmorerede æg består af blød lakrids og karamelliseret dulcechokolade, der giver en udsøgt og intens smag. Små flager af havsalt og råt lakridspulver giver den dybe sødme et raffineret modspil og skaber balance i sagerne. En prisvindende klassiker.

ÆGG MIXED

Her har du alle dine æg samlet i én kurv. Vi har samlet CRISPY CARAMEL og TWISTED BANANA i en MIXED udgave, så du har mulighed for at nyde påsken med det bedste fra begge varianter. Denne blanding præsenterer lakridserne i al deres herlighed. Glæden ved at give kan være helt ligetil – og stilfuld.

Hvad nu?

Efter hvad der altid føles som en endeløs vinter, er det nu tid til at fejre lysets og farvernes tilbagevenden med en ny sæson.

En legende sæson.

En sæson for kreative sjæle og kloge sind, fyldt med finurlige traditioner som kræver selvudfoldelse og fantasi.

Fantasi til at skabe noget større end det, der møder øjet. Lag af noget som er mere komplekst og absurd. Noget genbrugt, omarbejdet eller omdefineret.

Noget sjovt og uventet.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet