Antal: 6-8 personer
Du kan lave denne is op til 2 dage før du skal bruge den.
• Hæld sukker, fløde og LAKRIDS BY BÜLOW FINT LAKRIDSPULVER i en gryde og kog det op indtil sukkeret er opløst.
• Kom i mellemtiden æggeblommerne i en skål og pisk det forsigtigt sammen med den varme fløde, som hældes i lidt ad gangen.
• Hæld den sammenpiskede masse tilbage i gryden og varm den forsigtigt op til ca. 84-85 grader under konstant omrøring. Brug et termometer.
• Når cremen begynder at tykne, tages gryden af varmen. Hvis du lader cremen få for høj temperatur, bliver den i stedet til røræg!
• Lad nu cremen trække i 10-15 minutter, hvorefter den skal sigtes tilbage i skålen. Sæt den i køleskabet.
• Ind i mellem bør du røre i cremen, indtil den er helt kold
• Når cremen er helt kold blendes den sammen med jordbær og mynteblade. Blend indtil du har en glat ismasse.
• Lad nu ismassen køre på en ismaskine, indtil den bliver cremet og fast.
• Kom herefter isen i fryseren indtil du ska bruge den.
• Server endelig isen med - STRAWBERRY & CREME (LAKRIDS BY BÜLOW) lakridskugler og noget frisk mynte på toppen.
TIP:
Du behøver ikke at bruge en ismaskine. Du kan i stedet komme isen i en skål og stille denne i fryseren. Brug derefter et piskeris til at røre i massen hvert kvarter indtil massen begynder at få en fast konsistens.