LAKRIDS BERRY CRUMBLE

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 100 g hvedemel
  • 100 g blødt smør
  • 50 g havregryn
  • 50 g mandler
  • 1 tsk. vanilje
  • 1 spsk. RAW LIQUORICE POWDER
  • 1 tsk. salt
  • 175 g hindbær
  • 175 g solbær
  • 175 g blåbær
  • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

Estimeret tid

    Instruktioner

    Fremgangsmåde til crumble:

    • 100 g hvedemel • 100 g blødt smør • 50 g havregryn • 50 g mandler • 1 tsk. vanilje • 1 spsk. RAW LIQUORICE POWDER • 1 tsk. salt

    Skær mandlerne i halve. Bland dernæst alle ingredienserne i en skål og ælt dem.

    Fremgangsmåde til tærte:

    • 175 g hindbær • 175 g solbær • 175 g blåbær • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

    Bland alle bærrene og SWEET LIQUORICE SYRUP sammen i et tærtefad. Toppes med klatter af den æltede crumble dej. Bages i 30-40 minutter ved 175° C.