Fri EU levering på køb over 400 kr.
Opskrifter

Lakrids berry crumble

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Lakrids berry crumble

Ingredienser

100 g hvedemel
100 g blødt smør
50 g havregryn
50 g mandler
1 tsk. vanilje
1 spsk. RAW LIQUORICE POWDER
1 tsk. salt
175 g hindbær
175 g solbær
175 g blåbær
100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

Instruktioner

Fremgangsmåde til crumble:

  • 100 g hvedemel • 100 g blødt smør • 50 g havregryn • 50 g mandler • 1 tsk. vanilje • 1 spsk. RAW LIQUORICE POWDER • 1 tsk. salt
  • Skær mandlerne i halve. Bland dernæst alle ingredienserne i en skål og ælt dem.


    Fremgangsmåde til tærte:

  • 175 g hindbær • 175 g solbær • 175 g blåbær • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP
  • Bland alle bærrene og SWEET LIQUORICE SYRUP sammen i et tærtefad. Toppes med klatter af den æltede crumble dej. Bages i 30-40 minutter ved 175° C.