Fri EU levering på køb over 400 kr.

HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Lakrids by Johan Bülow A/S, CVR: 33041586, Sydholmen 5, 2650 Hvidovre, Danmark.

E-mail: [email protected], Telefon: 32 17 68 22, Etableringsdato: 1/1 2010.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb skal du igennem 5 trin.

 1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
 4. Godkend vores handelsbetingelser.
 5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har forhandlere over hele verden, og du kan se adresseoplysninger på vores egne butikker her.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Når du handler med LAKRIDS BY BÜLOW indgås aftaler på dansk.

Betaling

Følgende kort kan anvendes: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express samt MobilePay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på lakridsbybulow.dk Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der er ikke refusion af moms, når der sendes til lande uden for EU. Priserne til lande uden for EU er højere pga. tillægsomkostninger ved forsendelse af varer ud af EU. Lokale skatter og afgifter er ikke dækket af Lakrids by Johan Bülow A/S.

Fragtpriser

Du kan se alle vores fragtpriser her.

Vi dækker ikke eventuelle lokale told og moms-opkrævninger der måtte komme i lande udenfor EU.

Leveringstid

Adresser i Danmark: Op til 4 hverdage. Adresser uden for Danmark: Op til 14 hverdage.

Bemærk: I spidsbelastede perioder, ved akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer hos Bring/PostNord og lignende kan længere leveringstid forekomme.

Track & Trace

Du får tildelt et sporingsnummer, så du altid kan følge din pakke.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Returret

Lakridsbybulow.dk yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag varen er modtaget.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du:

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til [email protected] / 32 17 68 22. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest14 dage efter modtagelse af pakken, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Postnord TPL A/S, Nordhøj 12, 4600 Køge, Att: LAKRIDS BY BÜLOW

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du ikke åbne bøtten eller spise af produktet

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi tilbagebetaler, når vi har fået en registrering om at pakken er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationer

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på lakridsbybulow.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes i den forbindelse kontakte os på [email protected]

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget sender vi dig en returlabel som du skal printe, så du kan sende produktet ind til:

Lakrids by Johan Bülow A/S, Sydholmen 5, 2650 Hvidovre, att. Kvalitet.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på lakridsbybulow.dk har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lakrids by Johan Bülow A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

CEO, CDO og Consumer Service for Lakrids by Bülow har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog sender vi via tredjepart en e-mail, der beder dig om at anmelde din købsoplevelse.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mailadresse videregives ikke til andre.

Som registreret hos Lakrids by Johan Bülow har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Lakrids by Bülow via e-mail [email protected]

Sociale plugins

Vi bruger sociale plugins fra forskellige sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at dele indhold på sociale netværk eller anbefale produkter og tjenester.

Hvis du ikke ønsker, at disse overaktive plugins indsamler oplysninger om dig, kan du deaktivere de sociale plugins "blokering tredjeparts cookies" ved et klik i browserens indstillinger. Derefter sender browseren cookies til serveren med indlejret indhold fra andre udbydere. Med denne indstilling kan brugen af vores side være begrænset.

På vores hjemmeside anvender vi følgende plugins:

a) Facebook: Vores hjemmeside bruger plugins af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilslutning Facebook-serveren, hvorved data overføres til Facebook. Din konto på Facebook kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på "Synes godt om"-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Facebook og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere her..

b) Google+: Vores hjemmeside bruger plugins fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043. Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilsluttet Google-serveren, hvorved data overføres til Google. Din konto hos Google kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på "+1"-, "Del" knappen eller kommentere sendes direkte fra din browser til Google og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, er du nødt til at logge ud af disse netværk, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere her..

c) Twitter: Vores hjemmeside bruger plugins af Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med Twitter-serveren, hvorved data overføres til Twitter. Din Twitter-konto kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på knappen Re-tweet vil blive transmitteret fra din browser direkte til Twitter og også gemt der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere her..

d) Youtube: Vores hjemmeside bruger plugins fra YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA. Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med YouTube-serveren, hvorved data overføres til Youtube. Din konto på YouTube kan være forbundet med disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på "Mag-I."- , "Del" knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til YouTube og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud af din konto, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.

e) Instagram: Vores hjemmeside bruger plugins af Instagram LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, USA. Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med Instagrams server, hvorved data overføres til Instagram. Din konto hos Instagram kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på "Synes godt om"-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Instagram og bliver også gemt der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere her under linket Privatlivspolitik.

Videregivelse af data Videregivelse af personlige data kan kun foretages med samtykke fra brugeren.

Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden, herunder datterselskaber til Lakrids by Johan Bülow A/S. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.

Vi gør opmærksom på, at love og regler om sikkerhed, behandling og overførsel af personoplysninger i andre lande kan være forskellige fra de tilsvarende bestemmelser i Danmark. Ved at give dine personlige oplysninger, accepterer du overførslen af dine data til andre lande (herunder USA) i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Vi sælger under ingen omstændigheder vores kunders data.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: Forbrugerklagenævnet: Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby.

Email: [email protected] Telefon: 41 71 50 00 Web: kfst.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her.

VILKÅR & BETINGELSER FOR LAKRIDS LOVERS

Disse Vilkår & Betingelser gælder særligt for dit medlemskab af LAKRIDS LOVERS og er senest opdateret den 7. juli 2021. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at læse dem nøje, inden du tilmelder dig LAKRIDS LOVERS.

Disse Vilkår & Betingelser gælder, når du tilmelder dig LAKRIDS LOVERS.

LAKRIDS LOVERS udbydes af LAKRIDS BY BÜLOW, der har adresse på Sydholmen 5, 2650 Hvidovre og kan kontaktes per mail på [email protected]

Hvad er LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS er et fællesskab for lakridselskere, der giver adgang til en række TREATS, som du kan se her.

Hvordan bliver du en del af LAKRIDS LOVERS?

Det er frivilligt at blive medlem af LAKRIDS LOVERS og der er ingen bindingsperiode. For at blive en del af LAKRIDS LOVERS skal du være 18 år eller ældre. Du kan tilmelde dig LAKRIDS LOVERS her. I forbindelse med tilmelding vil du blive bedt om en række kontaktoplysninger. Du kan læse nærmere om, hvordan vi behandler disse oplysninger i afsnittet ”Behandling af dine personoplysninger” nedenfor. Herefter vil du modtage et log-in og et unikt LAKRIDS LOVERS-ID. Når du handler i vores butikker, kan du oplyse dit LAKRIDS LOVERS-ID, dit telefonnummer eller din e-mailadresse for at få dine TREATS i forbindelse med dit køb. Du skal have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse for at være med i LAKRIDS LOVERS i Danmark.

Du skal beskytte dit LAKRIDS LOVERS-ID og kodeord, og må ikke videregive det til andre end os. Du må ikke lade andre benytte dine registreringsdetaljer og kodeord, for at få adgang til vores hjemmeside. Du skal altid reagere med det samme ved at give os besked, hvis du opdager at uautoriseret brug af dine registreringsoplysninger og kodeord, eller bliver opmærksom på nogen anden form for sikkerhedsbrud.

TREATS

Som LAKRIDS LOVER tilbyder vi dig en række TREATS, fx vores MINIs (en lille pakke med to lakridser) som man modtager i forbindelse med hvert køb, både online og i butikkerne. Vi forbeholder os retten til at stoppe eller ændre dele af disse TREATS, såvel som indholdet af hjemmesiden, når som helst efter eget skøn, med eller uden varsling af dette. Alle TREATS er afhængige af tilgængelighed. Se dine TREATS her. Væsentlige ændringer af TREATS vil blive meddelt skriftligt på den oplyste e-mail med 1 måneds varsel – det er derfor vigtigt, at du sørger for at ajourføre dine kontaktoplysninger.

Sådan kontakter vi dig

Når du bliver en del af LAKRIDS LOVERS, beder vi blandt andet om samtykke til, at vi må kontakte dig med målrettet markedsføringskommunikation i e-mails med information om LAKRIDS BY BÜLOW-produktnyheder, særlige kampagner, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og events og lignende. Det er frivilligt, om du vil afgive samtykke, og du kan til enhver tid framelde dig disse e-mails ved at benytte frameld-linket i de enkelte e-mails eller ved at kontakte [email protected].

Hvis du ikke ønsker at afgive samtykke, kan vi dog ikke sende dig information om LAKRIDS BY BÜLOW-produktnyheder, særlige kampagner, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og events og lignende. Vi håber derfor, at du vil give os dit samtykke.

Behandling af dine personoplysninger

LAKRIDS BY BÜLOW er dataansvarlig for dine personoplysninger, som du afgiver, når du tilmelder dig LAKRIDS LOVERS. Når du tilmelder dig LAKRIDS LOVERS, behandler vi således dine personoplysninger med henblik på at administrere din LAKRIDS LOVERS-konto og til at kommunikere med dig om TREATS og særlige kampagner og tilbud for medlemmerne af LAKRIDS LOVERS.

Vores behandling af personoplysninger sker først og fremmest med hjemmel i data-beskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, og databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, hvor vi vurderer, at behandlingen er nødvendig for at opfylde legitime interesser, der overstiger den registreredes interesser.

Hvis behandling af personoplysninger sker på grundlag af samtykke, f.eks. ved din tilmelding til nyhedsbreve, er vores hjemmel databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, og databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.

Du kan læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder nedenfor. Når du færdes på lakridsbybulow.dk gælder vores Privatlivspolitik ved siden af disse Vilkår & Betingelser.

Administration af din LAKRIDS LOVERS-konto

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne administrere din LAKRIDS LOVERS-konto herunder for at kunne give dig adgang til dine TREATS og kommunikere med dig om din LAKRIDS LOVERS-konto.

Til ovennævnte formål behandler vi følgende oplysninger om dig:

 1. De kontaktoplysninger du giver, når du tilmelder dig LAKRIDS LOVERS, og når du opdaterer din profil, herunder navn, adresse, e-mail og telefonnummer
 2. Dit LAKRIDS LOVERS-ID
 3. Oplysninger om dine køb i LAKRIDS BY BÜLOW-butikker samt på lakridsbybulow.dk, når du identificerer dig
 4. Oplysninger der indsamles, når du kommunikerer med os vedrørende din LAKRIDS LOVERS-konto
 5. Brug af sociale medier

Vi benytter sociale medier som f.eks. Facebook til at kommunikere med medlemmer af LAKRIDS LOVERS.

Hvis der indsamles og videregives personoplysninger til sociale medier i forbindelse med en sådan brug af plugins eller links til sociale medier, er det statueret i retspraksis, at LAKRIDS BY BÜLOW bliver ”fælles dataansvarlig” med eksempelvis Facebook fsva. den indsamling og behandling af personoplysninger, der finder sted via Hjemmesiden. Facebook er dog selv dataansvarlig for Facebooks videre behandling af personoplysninger.

LAKRIDS BY BÜLOW følger Datatilsynets retningslinjer vedrørende fælles dataansvar, og LAKRIDS BY BÜLOW forsøger med de gældende redskaber på bedst mulig vis at sikre, at du får informationer om behandlingen af dine personoplysninger, når du besøger Hjemmesiden. Vi forsøger sammen med andre virksomheder løbende at indgå i en dialog med Facebook om reguleringen af det fælles dataansvar.

Facebook har i den forbindelse offentliggjort et bilag om det fælles dataansvar for ”Facebook Indblik” (på engelsk ”Facebook Insights”), som du kan finde her.

Hvilke personoplysninger indsamles på Facebook?

Afhængigt af din adfærd på Hjemmesiden, herunder dit valg af samtykke til cookies, kan LAKRIDS BY BÜLOW og Facebook modtage følgende personoplysninger om dig:

 1. Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på hjemmesiden
 2. Kommentarer du efterlader på hjemmesiden
 3. At du har besøgt hjemmesiden
 4. Din adfærd og interesser på hjemmesiden
 5. Facebook anvender herudover oplysningerne for at indsamle statistiske oplysninger om besøgendes adfærd på hjemmesiden. Til dette formål har Facebook – hvis du har givet dit samtykke - placeret cookies på din enhed, når du besøger hjemmesiden.

For at læse mere om Facebooks brug af cookies på Hjemmesiden, bedes du læse Facebooks generelle cookiepolitik. Se Facebooks cookiepolitik her.

Målrettet markedsføring og statistik

Vi behandler desuden dine personoplysninger tilknyttet din medlemskonto med det formål at sende dig markedsføring og til profilering, så vi bedre kan målrette markedsføringen til dig og dine interesser. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til brug for profilering. Hvis du ikke ønsker, at dine personoplysninger benyttes til målrettet markedsføring og profilering, kan du kontakte [email protected].

Til ovennævnte formål behandler vi de oplysninger, der er nævnt ovenfor under punktet ”Administration af din LAKRIDS LOVERS konto” samt følgende oplysninger:

 1. Oplysninger om, hvilke nyhedsmails du åbner og klikker i
 2. Oplysninger om, hvilke sider du besøger på lakridsbybulow.dk, når du er logget ind, og hvilke produkter du klikker på og lægger i kurven
 3. Andre oplysninger, du giver os i forbindelse med din LAKRIDS LOVERS konto, f.eks. oplysninger om køn, interesser
 4. Oplysninger om konkurrencer, du deltager i
 5. Produktanmeldelser som du laver på lakridsbybulow.dk
 6. Oplysninger indsamlet via cookies i det omfang, du særskilt har samtykket til vores brug af cookies
 7. Dine rettigheder

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og du kan altid bede os om at rette eller slette dine oplysninger, hvis de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante. Du kan også altid selv rette dine stamoplysninger på din personlige profil på lakridsbybulow.dk.

Du har desuden ret til dataportabilitet (dvs. ret til at få udleveret personoplysninger i et maskinlæsbart format) og til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Endelig har du ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom i afsnittet ”Klageadgang” nedenfor.

Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at du kan blive bedt om at fremvise legitimation, hvis du anmoder om indsigt i eller udlevering af dine personoplysninger. Dette gør vi for at sikre, at vi ikke udleverer personoplysninger til uautoriserede personer.

Deltagelse i konkurrencer

Vi behandler de personoplysninger, du giver os i forbindelse med din deltagelse i vores konkurrencer med det formål at kommunikere med dig samt for at kunne sende dig eventuelle gevinster.

De nærmere vilkår for deltagelse i vores konkurrencer vil fremgå af den enkelte konkurrence.

Øvrige vilkår

Handelsbetingelser og Privatlivspolitik

Disse Vilkår & Betingelser regulerer alle forhold i relation til din LAKRIDS LOVERS-konto og din adgang til dine TREATS, hvilket betyder at du ikke kan hævde, at vi har fremsat andre fremstillinger eller garantier end dem, der er inkluderet i 'Vilkår & Betingelser'. Bemærk, at LAKRIDS BY BÜLOWs almindelige handelsbetingelser, som er tilgængelige på vores hjemmeside her, regulerer dit køb af produkter eller serviceydelser fra LAKRIDS BY BÜLOW, ligesom LAKRIDS BY BÜLOWs almindelige Privatlivspolitik supplerer oplysningerne om vores behandling af personoplysninger i Vilkår & Betingelser. LAKRIDS BY BÜLOWs almindelige Privatlivspolitik er tilgængelig her.

Lovvalg og værneting

De nuværende Vilkår & Betingelser reguleres og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Enhver tvist, der opstår som følge af, eller i forbindelse med disse betingelser (herunder ikke-kontraktlige tvister eller påstande), er underlagt de danske domstole.

Opsigelse

Vi forbeholder os ret til at opsige din LAKRIDS LOVERS konto ved skriftlig meddelelse, hvis du overtræder nogle af disse vilkår & betingelser, eller hvis du misbruger dine TREATS. Vi forbeholder os ret til at ændre eller afvikle kundefællesskabet, LAKRIDS LOVERS til enhver tid, med tre måneders varsel. Vi forbeholder os desuden ret til at ændre eller afslutte LAKRIDS LOVERS eller en tilknyttet konto med umiddelbar virkning, hvis det måtte være påkrævet i henhold til lokal lovgivning. Vi kan ændre TREATS såvel som Vilkår & Betingelser. Ved væsentlige ændringer udsender vi varsel herom 1 måned forud for ændringernes ikrafttræden.

Dit medlemskab af LAKRIDS LOVERS er uden binding og du kan til enhver tid melde dig ud af LAKRIDS LOVERS. Udmelding og lukning af din LAKRIDS LOVERS- konto skal ske via din LAKRIDS LOVERS-konto, som du kan tilgå via vores hjemmeside her eller ved at kontakte os på [email protected].

Klageadgang

Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, opfordrer vi dig i første omgang til at kontakte os på [email protected], så vi kan tage stilling til din klage.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 33193200 eller på [email protected].

Vi bruger cookies på lakridsbybulow.dk

Når du besøger lakridsbybulow.dk, lagrer vi en eller flere cookies på din enhed i det omfang, du har samtykket til cookies. En cookie er en lille tekstfil, der kan indeholde personlige oplysninger som f.eks. din IP-adresse. Den bruges til at genkende din computer eller mobiltelefon, og gør det derved f.eks. muligt for os at indsamle information om din brug af vores hjemmeside. Læs mere om vores brug af cookies, og om hvordan du kan til- eller fravælge cookies i vores Cookiepolitik.

Vi gør opmærksom på, at der kan benyttes andre typer af cookies på hjemmesider hos tredjepart samt på sociale medier, herunder f.eks. hos Facebook. Du kan læse nærmere herom i afsnittet om ”Brug af sociale medier” ovenfor.