LAKRIDS MED CHOKOLADE

Vores verdensberømte lakrids overtrukket med chokolade

{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

Sammen med produktionschef Tage udviklede Johan ideen om at overtrække gourmetlakrids med chokolade. Konceptet med at dragere lakrids med chokolade var allerede kendt af islændingene, men Johan og Tage ville tage ideen til nye højder.

Det handler om at skabe den perfekte kombination af den rigtige chokolade med den rigtige type lakrids, og i dag udforsker vi den magi, som både mørk chokolade, mælkechokolade, hvid chokolade og dulcechokolade kan skabe med lakrids. 

I denne kategori har vi produkter fra A-F som er vores faste sortiment. Nyd A- THE ORIGINAL, hvor sød lakrids er spundet i mælkechokolade og overtrukket med fint lakridspulver, eller måske oplever du, at du kan lide, hvordan syren fra passionsfrugten møder lækker hvid chokolade i et perfekt sødt, men frugtigt bid med B - PASSIONFRUIT.

Al vores chokolade er bæredygtigt dyrket under indflydelse af Cocoa Horizons Foundation. Formålet med Cocoa Horizons-programmet er at forbedre levebrødet for kakaobønder og deres lokalsamfund gennem fremme af bæredygtigt, iværksætterkulturelt landbrug, forbedret produktivitet og samfundsudvikling, som beskytter både naturen og menneskeheden.

ikke bare et nyhedsbrev

VÆR MED I VORES VERDEN AF LAKRIDS

Få nyheder, kampagner og adgang til produktlanceringer som ikke andre kan få adgang til, direkte i din indbakke.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet