5 TING AT OPLEVE PÅ VORES LAKRIDSFABRIK

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Vidste du, at du kan besøge vores lakridsfabrik lige uden for København? Når du besøger fabrikken, vil vores meget kyndige guider tage dig med på en unik fabriksrundvisning. Hvor alle dine sanser bliver aktiveret fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Få et smugkig på, hvad du vil opleve nedenfor!

1. SMAG DEN VARME OG FRISKLAVEDE GOURMETLAKRIDS. Under rundvisningen får du mulighed for at smage vores lakrids direkte fra lakridsmaskinen. Den friske og stadig meget varme lakrids er en smag, som vi garanterer, vil give dig lyst til mere.

2. LÆR HVORDAN VORES LAKRIDS BLIVER LAVET. Vores guider går med dig gennem hele fabrikken og forklarer alle de detaljer og fakta, man kan forestille sig, når man laver lakrids. Det er en proces med mange trin, der starter med en lakridsmaskine. Har du nogensinde set sådan en?

3. SE, HVORDAN VI LAVER FORSKELLIGE VARIANTER AF CHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS. Mange af LAKRIDS BY BÜLOW-lakridserne er chokoladeovertrukne, og det hele foregår inde på fabrikken. Produktionspersonalet tager dig med hen til vores overtrækspander og viser dig, hvordan chokoladen hældes på lakridserne, og hvordan den runde form opnås.

4. OPLEV VORES ØKOLOGISKE AFDELING, HVOR LAKRIDSKOKKE HÅNDLAVER LAKRIDSMASSEN. Vores SLOW CRAFTED lakrids tager 4 timer at producere og er en lang håndlavet proces, der ender med en helt unik lakridssmag og konsistens. Det er en smag, som har taget os 15 år at perfektionere, og som du selvfølgelig også får lov til at nyde på din tur.

5. LÆR, HVAD VI LAVER I VORES CREATIVE LAB. Mod slutningen af rundvisningen får du måske chancen for at møde kvinden bag det hele, som udvikler vores nye og spændende smage. Her har du også mulighed for at skrive dine meninger og ideer til nye smage, som du synes, vi skal udforske.

We really hope to welcome you to the FACTORY EXPERIENCE. Get your tickets here!