WINTER
{{filter.displayname}}
Kunne ikke finde produkter

BÆREDYGTIG LUKSUS

Bæredygtig luksus betyder, at vi stræber efter at skabe en luksuriøs kvalitetsoplevelse, som imødekommer vores nuværende kunders behov, uden at gå på kompromis med fremtidige generationers muligheder for at imødekomme egne behov.

 

BÆREDYGTIG LUKSUS

EMBALLAGE

Vi arbejder konstant på at reducere mængden af emballage og aftrykket af de materialer, vi anvender. Vi har reduceret vores CO2-udledning fra emballage med 40% siden 2016. Det mest omfattende initiativ har været udskiftningen af materialer i vores bøtter.

Som den første konfektureproducent i verden er vores bøtter lavet af 100% genanvendt og genanvendelig plast. Låget er lavet af ny plastik, men vi arbejder hårdt på at finde mere bæredygtige løsninger for denne del af indpakningen. Når du har nydt din lakrids og dåsen er tom, så opfordrer vi dig til at hjælpe os med at beskytte miljøet ved at smide den i en genbrugscontainer til plastik – og dermed give den en fremtid.

BÆREDYGTIG LUKSUS

JULEKALENDEREMBALLAGE

Pap: Vores julekalender er fremstillet af 75 % genanvendt FSC-certificeret grå pap (tykt gråt papir). Papiret har en FSC Mix-etiket, hvilket betyder, at træet i produktet kommer fra FSC-certificerede skove, genanvendt materiale eller kontrolleret træ.

  • Affaldshåndtering: Papaffald

Indsatser: Indsatserne, der findes inde i kalenderen, når de åbnes, er lavet af 100% papirmasse. Papirmasse er lavet af primært genbrugspapir blandet med træfibre.

  • Affaldshåndtering: Papaffald

Produktemballage: De små poser, der indeholder produkterne i kalenderen, er lavet af 58% biobaseret (eller plantebaseret) materiale. Dette betyder, at plastikposen ikke produceres af fossile brændstoffer (ikke-biologisk plastik fremstilles normalt af kemikalier, der stammer fra fossile brændstoffer). Vores biobaserede plast er fremstillet af sukkerrør.

  • Affaldshåndtering: Plastaffald
Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet