BROMBÆRMUFFINS MED LAKRIDS

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 150 g smør
  • 1 dl yoghurt natural
  • 175 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. FINE LIQUORICE POWDER
  • 1 tsk. flagesalt
  • 130 g friske brombær
  • 1 flaske SWEET LIQUORICE SYRUP

Estimeret tid

    Instruktioner

    Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 175*C. Smør og sukker piskes sammen, indtil farven er hvid. Tilsæt derefter æggene og pisk det sammen. Tilsæt dernæst yoghurten og pisk det sammen. Tag en ny skål og bland bagepulver, mel og FINE LIQUORICE POWDER. Blandt nu de to skåle sammen, ved at sigte pulveret gennem en si. Bland de to masser sammen, og tilføj friske brombær. Fyld massen i muffinforme indtil formene er ca. 2/3 fyldt. Lav en fordybning i midten af muffinformene og tilføj lidt SWEET LIQUORICE SYRUP. Fyld den resterende 1/3 af muffinformen med massen. Bag ved 175*C i 15-20 minutter til de har en lysebrun farve. Lad dem køle af og servér! Kan evt. pyntes med et drys flormelis eller med en lakrids-smørcreme.

    Fremgangsmåde til lakrids-smørcreme: 150 g smør piskes sammen med 125 g flormelis og 15 g FINE LIQUOICE POWDER.