Fri EU levering på køb over 400 kr.
Artikel

Fra idé til virkelighed: hvordan vi skaber ny smage

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.01.2023
Fra idé til virkelighed: hvordan vi skaber ny smage

Når det gælder om at skabe nye og spændende smagskombinationer med lakrids, forsøger vi altid at skubbe grænserne for, hvad der er muligt! 

Rejsen med at skabe en ny lakridssmag starter med en idé. Den kan være inspireret af en ny sæson, forespørgsler fra andre lakridselskere, en trend eller blot en inspiration fra vores kreative team's nysgerrighed efter at prøve noget nyt. Når idéen er født, begynder teamet; vores grundlægger og kreative direktør, Johan Bülow, og produktudviklingschef Fransisca, at eksperimentere med forskellige ingredienser og teknikker for at skabe en ny opskrift, samt at give smagsprøver til medlemmer af vores smagspanel, LAKRIDS LOVERS, for at få feedback. 

Vi er altid på udkig efter nye og interessante ingredienser til vores opskrifter, lige fra eksotiske krydderier til frugter og bær. Vi bestræber os også på at bruge økologiske ingredienser, når det er muligt.

Når en ny smag er skabt, gennemgår den en testproces for at sikre, at den opfylder vores standarder for smag, konsistens og udseende. Vi ønsker aldrig at gå på kompromis med god kvalitet. Først tester vi produktet i en lille batch fremstillet i vores Creative Lab, og derefter forsøger vi at producere smagen i en stor batch på vores fabrik. Først når den har gennemgået denne proces, er den klar til at blive officielt introduceret til verden.

Processen med at skabe nye smagsvarianter hos LAKRIDS BY BÜLOW er en rejse af eksperimenter, kreativitet og opmærksomhed på detaljer, men vigtigst af alt er det at have det sjovt!

Vil du være med i vores smagspanel og være med til at træffe beslutninger om nye smagsvarianter? Bliv en del af LAKRIDS LOVERS her!