HJEMMELAVET LAKRIDS-IS

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 4 past. æggeblommer
  • 125 g rørsukker
  • 0.5 l fløde
  • 3 tsk. Raw Liquorice Powder
  • 1 tsk. revet økologisk citronskal
  • Evt. 2 spsk. Salty Liquorice Syrup eller Sweet Liquorice Syrup

Estimeret tid

    Instruktioner

    (ca. 1 liter is)

    Pisk æggeblommerne og rørsukker til en luftig masse. Vend herefter lakridspulver og revet citronskal i. Fløden piskes stiv og vendes også i æggeblommerne. Hæld isen op i en egnet frysebøtte eller benyt en ismaskine. Kommes isen i fryseren, skal der røres 3-4 gange i løbet af den første time. Ved den sidste omrøring kan tilsættes lakridssirup for en fin, stribet effekt og en endnu bedre smagsoplevelse. Forvent at indfrysningen tager ca. 4 timer afhængigt af fryseren.