Opskrifter
Jordbæris med mynte og lakrids
LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Ingredienser
Instruktioner
Antal: 6-8 personer
Du kan lave denne is op til 2 dage før du skal bruge den.
Hæld sukker, fløde og LAKRIDS BY BÜLOW FINT LAKRIDSPULVER i en gryde og kog det op indtil sukkeret er opløst. Kom i mellemtiden æggeblommerne i en skål og pisk det forsigtigt sammen med den varme fløde, som hældes i lidt ad gangen. Hæld den sammenpiskede masse tilbage i gryden og varm den forsigtigt op til ca. 84-85 grader under konstant omrøring. Brug et termometer. Når cremen begynder at tykne, tages gryden af varmen. Hvis du lader cremen få for høj temperatur, bliver den i stedet til røræg! Lad nu cremen trække i 10-15 minutter, hvorefter den skal sigtes tilbage i skålen. Sæt den i køleskabet. Ind i mellem bør du røre i cremen, indtil den er helt kold Når cremen er helt kold blendes den sammen med jordbær og mynteblade. Blend indtil du har en glat ismasse. Lad nu ismassen køre på en ismaskine, indtil den bliver cremet og fast. Kom herefter isen i fryseren indtil du ska bruge den. Server endelig isen med - STRAWBERRY & CREME (LAKRIDS BY BÜLOW) lakridskugler og noget frisk mynte på toppen.TIP:
Du behøver ikke at bruge en ismaskine. Du kan i stedet komme isen i en skål og stille denne i fryseren. Brug derefter et piskeris til at røre i massen hvert kvarter indtil massen begynder at få en fast konsistens.