Kirsebærkager med karamel og lakrids

8 personer

DET SKAL DU BRUGE

Kirsebærmousse
2 blade husblas
150 g. kirsebærsirup
50 g. sukker
50 ml. citronsaft
150 ml. piskefløde
150 g. skyr

Karamel ganache
150 g. dulcey chokolade
100 ml. piskefløde
1 nip salt

Lakridskiks
100 g. hvedemel
75 g. sukker
75 g. Smør
1 tsk. rå lakridspulver fra Lakrids By Johan Bülow
1 æg

Pynt
Lilla basilikum
Lakridspulver fra Lakrids By Johan Bülow

SÅDAN GØR DU

Kirsebærmousse
Udblød husblas i koldt vand.  Varm sirup, sukker og citronsaft op til kogepunktet i en gryde. Tá gryden af varmen og rør husblassen ud i den varme sirup og sigt derefter siruppen. Pisk fløden til let skum og rør skyren ud i fløden. Tilsæt langsomt under omrøring den håndvarme sirup. Hæld moussen i små silikoneforme og stil på frys i min. 3 timer.

Karamel ganache
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Rør med en dejskraber til massen samler sig. Tilsæt salt og fyld ganachen ned i silikoneformen oven på moussen.

Lakridkiks
Kom alle ingredienserne i en blender. Blend massen godt sammen og rul den ud på et stykke bagepapir. Stil på køl i 1 time. Udstik små cirkler (4-5 cm. I dia.) kom i ovnen ved 175 graden i cirka 10 min.

Saml moussekagerne oven på lakridskiksen og stil på køl i min. 2 timer til moussen er tøet op. Pynt med lilla Basilikum og rå lakridspulver.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet