Ingredienser
225 g sukker |
225 g usaltet smør |
225 g hvedemel |
4 æg |
2½ tsk. bagepulver |
1 tsk. kardemomme |
1 tsk. vaniljesukker |
9 tsk. Salty Liqourice Syrup |
200 g philadelphia natural |
2 spsk. flormelis |
2 tsk. Fine Liqourice Powder |
16 stk. enkelte Nr.2 Salty Liqourice |
Instruktioner
Antal: ca. 16 stk.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft og stil 16 muffinsforme klar på en bradepande. Bland mel og bagepulver, og pisk det med de resterende ingredienser i en skål, til dejen er klumpfri. Fordel dejen i papirformene og placér en halv teske Lakridssirup på toppen af dejen i hver form. Tag en tandstik og rør så siruppen fordeler sig i dejen. Bag muffins’ne i 20 min. Tag de færdigbagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.
Topping:
Bland Philadelphia (eller anden flødeost natural) med flormelis og Lakridspulver. Smør et tykt lag på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys Lakridspulver og en Lakrids.