LAKRIDS CUPCAKES

Ingredienser:

  • ca. 16 stk.
  • 225 g sukker
  • 225 g usaltet smør
  • 225 g hvedemel
  • 4 æg
  • 2½ tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 9 tsk. Salty Liqourice Syrup 
  • TOPPING:
  • 200 g philadelphia natural
  • 2 spsk. flormelis
  • 2 tsk. Fine Liqourice Powder 

 

PYNT:

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader varmluft og stil 16 muffinsforme klar på en bradepande. Bland mel og bagepulver, og pisk det med de resterende ingredienser i en skål, til dejen er klumpfri.  Fordel dejen i papirformene og placér en halv teske Lakridssirup på toppen af dejen i hver form. Tag en tandstik og rør så siruppen fordeler sig i dejen. Bag muffins’ne i 20 min. Tag de færdigbagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.

 

TOPPING:

Bland Philadelphia (eller anden flødeost natural) med flormelis og Lakridspulver. Smør et tykt lag på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys Lakridspulver og en Lakrids.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet