Ingredienser:
- ca. 16 stk.
- 225 g sukker
- 225 g usaltet smør
- 225 g hvedemel
- 4 æg
- 2½ tsk. bagepulver
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. vaniljesukker
- 9 tsk. Salty Liqourice Syrup
- TOPPING:
- 200 g philadelphia natural
- 2 spsk. flormelis
- 2 tsk. Fine Liqourice Powder
PYNT:
- 16 stk. enkelte Nr.2 Salty Liqourice
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader varmluft og stil 16 muffinsforme klar på en bradepande. Bland mel og bagepulver, og pisk det med de resterende ingredienser i en skål, til dejen er klumpfri. Fordel dejen i papirformene og placér en halv teske Lakridssirup på toppen af dejen i hver form. Tag en tandstik og rør så siruppen fordeler sig i dejen. Bag muffins’ne i 20 min. Tag de færdigbagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.
TOPPING:
Bland Philadelphia (eller anden flødeost natural) med flormelis og Lakridspulver. Smør et tykt lag på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys Lakridspulver og en Lakrids.