LAKRIDSCOOKIES MED MØRK CHOKOLADE

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 150 g blødt smør
  • 250 g rørsukker
  • 75 g brun farin
  • 2 æg
  • 1 lille tsk salt
  • 300 g hvedemel
  • 5-6 tsk. Raw Liquorice Powder
  • 75 g grofthakkede - ristede mandler
  • 120 g grofthakket mørk chokolade

Estimeret tid

    Instruktioner

    Antal: ca. 20 stk

    Rør det bløde smør grundigt sammen med rørsukker og farin. Tilsæt dernæst et æg ad gangen og rør godt ind imellem. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen. Forvarm ovnen til 200 grader. Sæt med to skeer dejen af i klatter på en bageplade med bagepapir med god plads imellem. Bag kagerne i den varme ovn i ca. 8-9 minutter. Hold godt øje med dem undervejs. Tag kagerne ud af ovnen inden de bliver for mørke (ellers kommer lakridssmagen ikke helt så meget frem) og lad dem køle af på en bagerist.