LIMONCELLO

Niklas Ekstedt
Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt

Ingredienser

  • 2 dl sukker
  • 1/2 dl vand
  • Saften fra en citron (ca. 6 citroner)
  • Skræl fra en halv citron
  • 4 cl. vodka efter eget valg

Estimeret tid

  • Samlet tid: 20 minutter

Instruktioner

Start med at skrælle citronen med en skarp kniv. Vælg en økologisk citron, da skrællen skal bruges i opskriften. Kom citronskallen i vodkaen. Pres citronsaften over sukkeret. Rør det sammen, og lad det stå, indtil sukkeret er opløst.

Bland med vodkaen, og hæld over i glaskanden. Lad det stå ved stuetemperatur i 24 timer, køl ned, og servér med lidt prosecco.

Vil du prøve den berømte kok Niklas Ekstedts Limoncello opskrift? Køb en af vores Slow Crafted Glas for at gøre processen nemmere.