Mørk chokolademoussekage med saltlakrids

8 personer

DET SKAL DU BRUGE

Mørk mælke chokolademousse
• 200 g. mørk mælkechokolade
• 75 ml. sødmælk
• 150 ml. piskefløde

Saltet lakridsganache med mørk mælkechokolade
• 150 g. mørk mælkechokolade
• 100 ml. piskefløde
• 30 g. saltet lakridssirup fra Lakrids By Johan Bülow

Chokoladeovertræk
• 250 g. mørk mækechokolade
• 25 g. finthakket hasselnødder

Pynt
• Mørke chokoladeperler
• Dark & SeaSalt lakridskugler fra Lakrids By Johan Bülow
• Rød skovsyre

SÅDAN GØR DU

Mørk mælkechokolademousse
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Varm mælken op til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Rør langsomt rundt i skålen til massen samler sig. Pisk fløden let og vend chokoladen langsomt sammen med fløden.
Hæld moussen i en aflang silikone form og stil på frys i min. 3 timer.  

Saltet lakridsganache med mørk mælkechokolade
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Varm fløden og siruppen op til kogepunktet i en gryde og hæld den over chokoladen. Rør rundt i skålen indtil ganachen samler sig og bliver blank.
Fyld ganachen ovenpå den frosne mousse og stil den tilbage på frys i min. 2 timer.

Chokoladeovertræk
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tilsæt de fint hakkede hasselnødder og hæld chokoladen ned i en aflang skål/beholder. Giv de frosne chokolademoussekager et hurtigt døb og stil på køl indtil moussen er tøet op.

Pynt med chokoladeperler, lakridskugler og rød skovsyre.

Tilføjer til kurv
{{currentItem.AddedQuantity}} produkt(er) tilføjet
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Subtotal i kurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til kurv Køb mere
Produkt fjernet