Fri EU levering på køb over 400 kr.

Bæredygtighed

Vores nye bøtter er lavet af 100 % genanvendt og genanvendelig plastik (R-PET). Etiketten er lavet af FSC-certificeret papir. Låget er lavet af ny plastik, men vi arbejder hårdt på at finde mere bæredygtige løsninger for denne del af indpakningen.

SLOW CRAFTED kollektionen er designet til genbrug og præsenteres i et genanvendeligt glas, fremstillet af 56 % genbrugsglas. Etiketten er lavet af FSC-certificeret papir. Når du har nydt lakridsen, kan du nemt fjerne etiketten med varmt vand og eventuelt lidt opvaskemiddel. Når etiketten er vasket af kan du rengøre glasset i opvaskemaskinen, inden du genbruger det til stort set alt - låget lukker tæt, så du kan tage din daglige juice, smoothie eller iskaffe med på farten. Glasset har endda funktionelle mål indgraveret, så du ved præcis, hvordan du skal blande dine køkkenkreationer.

Ja! I øjeblikket tester vi et nyt initiativ i vores danske butikker, hvor du har mulighed for at indlevere dine tomme bøtter, så vi kan give dem et nyt liv. Som tak giver vi dig en lille belønning.

SLOW CRAFTED: Vi vil gerne have at du genbruger dine tomme SLOW CRAFTED glas. Vi har derfor designet dem til genbrug. Du kan nemt fjerne etiketten med varmt vand og eventuelt lidt opvaskemiddel. Derefter kan du vaske glasset i opvaskemaskine. Når du ikke vil bruge glasset længere, kan du aflevere den i en LAKRIDS BY BÜLOW-butik eller sortere den som glas til genanvendelse.