Fri EU levering på køb over 400 kr.

Næringsindhold og kvalitet

Du kan se produktets holdbarhed i "bedst før"-feltet på emballagen. Holdbarheden på vores sukkerdragerede og SLOW CRAFTET lakrids er 14 måneder fra produktionsdatoen. Resten af vores produkter er holdbare i 10 måneder.

Vores produkter skal opbevares tørt og ikke for varmt.

Vi sender ingen produkter, der er tættere på udløbsdatoen end 3 måneder.

Vores SLOW CRAFTED STICKS er veganervenlige.

Vores chokoladeovertrukne lakrids er desværre ikke vegansk, men det er bestemt noget, vi gerne vil eksperimentere mere med i fremtiden.

Ja, alt vores lakrids er glutenfri, da det er lavet med rismel.

Der findes mange måder at definere vegetarisme på, og derfor opfordrer vi som udgangspunkt til at læse ingredienserne, som både findes nederst på produktsiden på vores hjemmeside og naturligvis på mærkningen af selve produktet. 

Vores chokoladeovertrukne lakridser indeholder mælkechokolade, og derfor kategoriserer vi disse som lakto-vegetariske.

Kalorieindholdet per lakridskugle varierer mellem varianter afhængig af hvilke ingredienser, der er brugt. Gennemsnitligt indeholder hver lakridskugle omkring 25-30 kalorier.

For at udregne det præcise indhold, kan du besøge produktsiden, hvor du finder ingredienslisten nederest. Her kan du også se kalorieindholdet per 100 gram.

Nej, vores produkter indeholder ingen former for gelatine.

Vi leder altid efter måder hvorpå vi kan forbedre vores produkter og imødekomme forskellige kostretninger. For at opretholde standarden og den gode smag i vores lakrids, har vi desværre ingen sukkerfri produkter i øjeblikket. Det er dog noget, vi gerne vil eksperimentere mere med i fremtiden.