Fri EU levering på køb over 200 kr.
65,00 kr.
Det har taget os mere end 5 år at skabe Johan Bülows variation af amerikansk lakrids – nemlig rød lakrids. Blød, men med bid i og fyldt med koncentreret frugtsaft af solbær, tranebær og jordbær afstemt med lakrids.
0 ud af 5 stjerner
DE BEDSTE INGREDIENSER
Alle vores ingredienser af særligt udvalgt, og leveret af de bedste leverandører fra hele verden!
Vores svar på amerikansk rød lakrids – blød og frisk med frugtsaft og blid sødme.
En lakridsrod hedder ’glycyrrhiza’ på græsk. Glycy betyder sød, og rhiza betyder rod. Altså den søde rod. Og det er ikke for meget sagt, for lakridsroden er i sin naturlige form 30-50 gange sødere end almindeligt sukker. Vi finder vores søde lakridsrødder i Afghanistan og i Mellemøsten.
Vores lakrids er kogt på rismel og er glutenfri. Rismelet er komplet smagsneutralt.