Fri EU levering på køb over 400 kr.
Artikel

5 overraskende smagskombinationer, som du ikke troede var mulige

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.01.2023
5 overraskende smagskombinationer, som du ikke troede var mulige

Hos LAKRIDS BY BÜLOW eksperimenterer vi konstant med nye spændende smagskombinationer i vores Creative Lab. Vores chef for produktudvikling, Fransisca, har introduceret os til mange unikke kombinationer af chokolade og lakrids, hvilket har resulteret i nogle virkelig overraskende og lækre godbidder. Her er nogle af dem! 

1. LAKRIDS OG ROSER 

For nogle år siden introducerede vi vores CRISPY ROSE lakrids, der udelukkende er fremstillet til det arabiske marked. En forførende kombination af hvid chokolade med cremet yoghurt og en sød kerne af den fineste gourmetlakrids. Ægte rosenblade, jordbær og solbær danner en magisk forening, hvor frugtens blomstrede noter fremhæves af rosens sødme.

2. LAKRIDS OG BIRTHDAY CAKE

Vores yndlingsfester er fødselsdage - og hvad er en fødselsdagsfest uden kage? I 2022 introducerede vi en sjov og legende LAKRIDS LOVERS limited edition, BIRTHDAY CAKE. Til denne smag delte vi vores fortolkning af en traditionel dansk lagkage med fløde, frugt og drys; en fyldig smag af fløde, vanilje og frugtagtige noter fra jordbær og ananas kombineret med sød lakrids, alt sammen hvirvlet ind i blød hvid chokolade. Og selvfølgelig en masse drys.

3. LAKRIDS OG CHILI

Lakrids og chili er en smagskombination, der er mere populær, end du måske tror; så meget, at vores 4 - HABANERO har fortjent en plads i vores klassiske sortiment. Det lyder måske som en usædvanlig kombination, men sød lakrids kombineret med frisk habanero chili er et godt eksempel på, hvordan to naturkræfter kan skabe en ny smagsoplevelse. Forbered dig på en varm, men harmonisk bid.

4. LAKRIDS OG SYRLIGT SLIK

Som noget helt nyt testede vi den uventede kombination af vores 3 - RØD lakrids og syrligt slik blandt vores smagspanel, LAKRIDS LOVERS i 2022. Resultatet blev SOUR STRAWBERRY. Forestil dig friskplukkede grønne jordbær sammen med udsøgt rød lakrids i et sødt, frugtagtigt bid. Nyd, hvordan friske og syrlige noter fra sprøde, grønne jordbær er perfekt afbalanceret med tygge rød lakrids, alt sammen hvirvlet ind i silkeblød hvid chokolade og en sprød, grøn sukkerskal for et ekstra syrligt twist.

5. LAKRIDS OG MYNTE

Mint og chokolade er en smagskombination, der har eksisteret i mange år, og selv om den generelt er populær hos mange mennesker, kan den også være kontroversiel - især når den kombineres med lakrids. Men efter at vi introducerede denne smagskombination for første gang i 2019, har mange anmodet om, at vi bringer en lakrids med mynte tilbage. CRISPY MINT er en del af vores 2022 WINTER-kollektion - sød lakrids kombineret med blød mælkechokolade med et strejf af mynte. En sprød skal af hvidt mousserende sukker vil få dig til at tænke på hvid, nyfalden sne.

Ved at tage de klassiske smagsvarianter chokolade og lakrids og kombinere dem på uventede måder har vi gennem årene skabt mange smagsvarianter, som helt sikkert vil overraske og glæde alle, der prøver dem. Uanset om du er chokoladeelsker eller lakridsfan, er der en smagskombination derude, der vil falde i din smag!

Vi arbejder konstant på vores limited edition-smagsvarianter. Hvis du har lyst til at se vores nye og spændende limited edition-smagsvarianter, kan du gøre det her! Du kan også blive en del af vores LAKRIDS LOVERS og få indflydelse på vores fremtidige smage!