LAKRIDS CUPCAKES

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 225 g sukker
  • 225 g usaltet smør
  • 225 g hvedemel
  • 4 æg
  • 2½ tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 9 tsk. Salty Liqourice Syrup
  • 200 g philadelphia natural
  • 2 spsk. flormelis
  • 2 tsk. Fine Liqourice Powder
  • 16 stk. enkelte Nr.2 Salty Liqourice

Estimeret tid

    Instruktioner

    Antal: ca. 16 stk.

    Tænd ovnen på 175 grader varmluft og stil 16 muffinsforme klar på en bradepande. Bland mel og bagepulver, og pisk det med de resterende ingredienser i en skål, til dejen er klumpfri.  Fordel dejen i papirformene og placér en halv teske Lakridssirup på toppen af dejen i hver form. Tag en tandstik og rør så siruppen fordeler sig i dejen. Bag muffins’ne i 20 min. Tag de færdigbagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.

    Topping:

    Bland Philadelphia (eller anden flødeost natural) med flormelis og Lakridspulver. Smør et tykt lag på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys Lakridspulver og en Lakrids.