Fri EU levering på køb over 400 kr.
Opskrifter

Lakrids cupcakes

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Lakrids cupcakes

Ingredienser

225 g sukker
225 g usaltet smør
225 g hvedemel
4 æg
2½ tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljesukker
9 tsk. Salty Liqourice Syrup
200 g philadelphia natural
2 spsk. flormelis
2 tsk. Fine Liqourice Powder
16 stk. enkelte Nr.2 Salty Liqourice

Instruktioner

Antal: ca. 16 stk.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft og stil 16 muffinsforme klar på en bradepande. Bland mel og bagepulver, og pisk det med de resterende ingredienser i en skål, til dejen er klumpfri. Fordel dejen i papirformene og placér en halv teske Lakridssirup på toppen af dejen i hver form. Tag en tandstik og rør så siruppen fordeler sig i dejen. Bag muffins’ne i 20 min. Tag de færdigbagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.

Topping:

Bland Philadelphia (eller anden flødeost natural) med flormelis og Lakridspulver. Smør et tykt lag på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys Lakridspulver og en Lakrids.