Ingredienser
| 350 g marcipan | 
| 175 g sukker | 
| 40 g SYRUP - LIQUID LIQUORICE | 
| 15 g æggehvider | 
| 5 g Raw Liquorice Powder | 
| Hvid chokolade | 
| Tørret hindbær | 
Instruktioner
1. Rør marcipan og sukker
Kom marcipan og sukker i en røremaskine, og rør det godt sammen, indtil massen er ensartet.
2. Tilsæt æggehvider
Hæld æggehviderne langsomt i marcipanmassen, mens der røres, så konsistensen bliver blød og smidig.
3. Tilsæt lakridssirup
Kom lakridssirup i blandingen, og rør det hele godt sammen for en dyb lakridssmag.
4. Form kransekagestykker
Vej dejen af i stykker á 40 g, og form dem til klassiske kransekagestykker.
5. Drys med lakridspulver og bag
Drys stykkerne med lakridspulver, og bag dem ved 230°C på dobbeltplade i ca. 10 minutter.
6. Afkøl og pynt
Lad stykkerne køle helt af, dyp dem i hvid chokolade, og drys med tørret hindbær inden servering.
 
         
     
     
    