Fri for gluten og gelatine - vores lakrids er lavet af rismel
Produceret i Danmark
En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.
vægt:
295,00 Grams
Kundeanmeldelser
Varedeklaration
Saltlakrids overtrukket med salmiak, hvid chokolade og sukker:
Ingredienser: 53% hvid chokolade (EU) (sukker, kakaosmør, sødmælks-/ helmjölkspulver, emulgatorer (sojalecitin, lecitin), naturlig vaniljearoma), 18% sukker (EU), rismel/ rismjöl, invertsukkersirup, melasse, 5% rålakrids (ikke-EU), 1% salmiak (EU), rapsolie, overfladebehandlingsmidler/ytbehandlingsmedel (arabisk gummi, carnaubavoks, shellak), salt, stabilisator: arabisk gummi, anisolie, farvestof: jernoxid. Mindst 26 % kakaotørstof. Glutenfri. Indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag. Beskyttes/skyddas mod varme og fugt.