Fri for gluten og gelatine - vores lakrids er lavet af rismel
Produceret i Danmark
En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.
vægt:
125,00 Grams
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Sorter
Ryd filtre
Bestil efter
Nyeste først
Ældste først
Mest populære
Højeste vurdering
Anmeldelser
0
0
0
0
0
Produkt Anmeldelser
Spørgsmål
Varedeklaration
Saltlakrids overtrukket med salmiak, hvid chokolade og sukker:
Ingredienser: 53% hvid chokolade (EU) (sukker, kakaosmør, sødmælks-/ helmjölkspulver, emulgatorer (sojalecitin, lecitin), naturlig vaniljearoma), 18% sukker (EU), rismel/ rismjöl, invertsukkersirup, melasse, 5% rålakrids (ikke-EU), 1% salmiak (EU), rapsolie, overfladebehandlingsmidler/ytbehandlingsmedel (arabisk gummi, carnaubavoks, shellak), salt, stabilisator: arabisk gummi, anisolie, farvestof: jernoxid. Mindst 26 % kakaotørstof. Glutenfri. Indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag. Beskyttes/skyddas mod varme og fugt.