Fri EU levering på køb over 400 kr.
Velkommen Du er blevet logget ind.
Opskrifter

Bærkompot med lakrids | 3 trin til sødmefuld frugtsmag

Niklas Ekstedt, 10.04.2024
Bærkompot med lakrids | 3 trin til sødmefuld frugtsmag

Ingredienser

1 dl blåbær
2 dl hindbær
2 spsk. sukker
1 SLOW CRAFTED glas

Instruktioner

1. Forbered bærrene

Vælg friske bær efter sæson, og skyl dem grundigt. Kom bærrene i en skål.

2. Tilsæt sukker

Drys almindeligt strøsukker over bærrene, og rør let rundt, så sukkeret fordeles.

3. Lad trække og opbevar

Lad bærrene stå ved stuetemperatur natten over, så sukkeret smelter sammen med bærrene. Opbevar herefter i køleskabet, indtil de skal bruges.

Vil du prøve den berømte kok Niklas Ekstedts bærkompotopskrift? Køb en af vores Slow Crafted Glas for at gøre processen nemmere.