Ingredienser
2 dl sukker |
1/2 dl vand |
Saften fra en citron (ca. 6 citroner) |
Skræl fra en halv citron |
4 cl. vodka efter eget valg |
Samlet tid: 20 minutter
Instruktioner
1. Forbered citronen
Skær skrællen af en økologisk citron med en skarp kniv, da skrællen skal bruges i opskriften. Kom citronskallen i vodkaen.
2. Lav citronsiruppen
Pres citronsaften over sukkeret. Rør godt rundt, og lad det stå, indtil sukkeret er opløst.
3. Bland ingredienserne
Hæld citronsiruppen i vodkaen sammen med skallen, og rør det hele sammen.
4. Lad trække og servér
Lad blandingen stå ved stuetemperatur i 24 timer. Køl den ned, og servér med lidt prosecco for en frisk, mousserende drink.
Vil du prøve den berømte kok Niklas Ekstedts Limoncello opskrift? Køb en af vores Slow Crafted Glas for at gøre processen nemmere