Fri EU levering på køb over 400 kr.
Velkommen Du er blevet logget ind.
Opskrifter

Rabarber med kanel og lakrids | 3 trin til sød-syrlig nydelse

Niklas Ekstedt, 10.04.2024
Rabarber med kanel og lakrids | 3 trin til sød-syrlig nydelse

Ingredienser

1 dl æblecidereddike
1 dl sukker
1 dl vand
1 kanelstang
1 bundt rabarber
1 SLOW CRAFTED glas

Instruktioner

1. Kog lagen

Bring kanel, eddike, sukker og vand i kog i en gryde, indtil sukkeret er opløst.

2. Forbered rabarberne

Hak rabarberstænglerne i mindre stykker, og læg dem i et skoldet glas eller skål. Hæld den varme lage over, så rabarberne er helt dækket.

3. Lad trække og servér

Lad rabarberne trække i lagen i 3 dage ved kølig temperatur. Servér som tilbehør til grillet kød eller fisk - perfekt til sommermåltider.

Vil du prøve den berømte kok Niklas Ekstedts sød og syrlig rabarber med kanel opskrift? Køb en af vores Slow Crafted Glas for at gøre processen nemmere