Fri EU levering på køb over 400 kr.
Velkommen Du er blevet logget ind.
Opskrifter

Urteolie med lakrids | 3 trin til frisk og aromatisk topping

Niklas Ekstedt, 10.04.2024
Urteolie med lakrids | 3 trin til frisk og aromatisk topping

Ingredienser

1 dl hakkede krydderurter som dild og persille
3 dl majsolie
1 SLOW CRAFTED glas

Instruktioner


"Urteolie er noget, jeg altid laver derhjemme, hvis jeg har for mange urter tilbage i haven i løbet af sæsonen. Jeg foretrækker persille og dild, men man kan tilsætte timian og rosmarin," siger Niklas Ekstedt.

1. Vælg olie og urter

Brug en neutral olie som raps- eller majsolie. Hak ca. 1 dl friske krydderurter fint.

2. Bland ingredienserne

Kom de hakkede krydderurter i en glaskande, og tilsæt olien.

3. Lad trække

Lad urteolien stå ved stuetemperatur, så smagen udvikler sig – olien bør ikke opbevares i køleskab, da den ellers vil størkne.

Vil du prøve den berømte kok Niklas Ekstedts urteolie opskrift? Køb en af vores Slow Crafted Glas for at gøre processen nemmer