Ingredienser
1 dl hakkede krydderurter som dild og persille |
3 dl majsolie |
1 SLOW CRAFTED glas |
Instruktioner
"Urteolie er noget, jeg altid laver derhjemme, hvis jeg har for mange urter tilbage i haven i løbet af sæsonen. Jeg foretrækker persille og dild, men man kan tilsætte timian og rosmarin," siger Niklas Ekstedt.
1. Vælg olie og urter
Brug en neutral olie som raps- eller majsolie. Hak ca. 1 dl friske krydderurter fint.
2. Bland ingredienserne
Kom de hakkede krydderurter i en glaskande, og tilsæt olien.
3. Lad trække
Lad urteolien stå ved stuetemperatur, så smagen udvikler sig – olien bør ikke opbevares i køleskab, da den ellers vil størkne.
Vil du prøve den berømte kok Niklas Ekstedts urteolie opskrift? Køb en af vores Slow Crafted Glas for at gøre processen nemmer