Ingredienser
4 past. æggeblommer |
125 g rørsukker |
0.5 l fløde |
3 tsk. Raw Liquorice Powder |
1 tsk. revet økologisk citronskal |
Evt. 2 spsk. SYRUP - LIQUID LIQUORICE |
Instruktioner
(ca. 1 liter is)
1. Pisk æggemassen
Pisk æggeblommer og rørsukker til en luftig og lys masse. Vend derefter lakridspulver og revet citronskal i blandingen.
2. Tilføj flødeskum
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, indtil det hele er godt blandet.
3. Frys isen
Hæld isen i en egnet frysebøtte eller brug en ismaskine. Hvis du bruger fryser, så rør i isen 3–4 gange i løbet af den første time for at sikre en cremet konsistens.
4. Tilsæt lakridssirup og færdiggør
Ved den sidste omrøring kan du tilsætte lakridssirup for en stribet effekt og ekstra smag. Frys i ca. 4 timer - eller indtil isen er klar til servering.