Fri EU levering på køb over 400 kr.
Velkommen Du er blevet logget ind.
Opskrifter

Hjemmelavet lakridsis | 4 trin til cremet dessertforkælelse

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Hjemmelavet lakridsis | 4 trin til cremet dessertforkælelse

Ingredienser

4 past. æggeblommer
125 g rørsukker
0.5 l fløde
3 tsk. Raw Liquorice Powder
1 tsk. revet økologisk citronskal
Evt. 2 spsk. SYRUP - LIQUID LIQUORICE

Instruktioner

(ca. 1 liter is)

1. Pisk æggemassen

Pisk æggeblommer og rørsukker til en luftig og lys masse. Vend derefter lakridspulver og revet citronskal i blandingen.

2. Tilføj flødeskum

Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, indtil det hele er godt blandet.

3. Frys isen

Hæld isen i en egnet frysebøtte eller brug en ismaskine. Hvis du bruger fryser, så rør i isen 3–4 gange i løbet af den første time for at sikre en cremet konsistens.

4. Tilsæt lakridssirup og færdiggør

Ved den sidste omrøring kan du tilsætte lakridssirup for en stribet effekt og ekstra smag. Frys i ca. 4 timer - eller indtil isen er klar til servering.