Ingredienser
350 g marcipan |
175 g sukker |
40 g SYRUP - LIQUID LIQUORICE |
15 g æggehvider |
5 g Raw Liquorice Powder |
Hvid chokolade |
Tørret hindbær |
Instruktioner
1. Rør marcipan og sukker
Kom marcipan og sukker i en røremaskine, og rør det godt sammen, indtil massen er ensartet.
2. Tilsæt æggehvider
Hæld æggehviderne langsomt i marcipanmassen, mens der røres, så konsistensen bliver blød og smidig.
3. Tilsæt lakridssirup
Kom lakridssirup i blandingen, og rør det hele godt sammen for en dyb lakridssmag.
4. Form kransekagestykker
Vej dejen af i stykker á 40 g, og form dem til klassiske kransekagestykker.
5. Drys med lakridspulver og bag
Drys stykkerne med lakridspulver, og bag dem ved 230°C på dobbeltplade i ca. 10 minutter.
6. Afkøl og pynt
Lad stykkerne køle helt af, dyp dem i hvid chokolade, og drys med tørret hindbær inden servering.