Fri EU levering på køb over 400 kr.
Velkommen Du er blevet logget ind.
Opskrifter

Lækker marcipankage med lakrids | Følg 6 nemme trin

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Lækker marcipankage med lakrids | Følg 6 nemme trin

Ingredienser

350 g marcipan
175 g sukker
40 g SYRUP - LIQUID LIQUORICE
15 g æggehvider
5 g Raw Liquorice Powder
Hvid chokolade
Tørret hindbær

Instruktioner

1. Rør marcipan og sukker

Kom marcipan og sukker i en røremaskine, og rør det godt sammen, indtil massen er ensartet.

2. Tilsæt æggehvider

Hæld æggehviderne langsomt i marcipanmassen, mens der røres, så konsistensen bliver blød og smidig.

3. Tilsæt lakridssirup

Kom lakridssirup i blandingen, og rør det hele godt sammen for en dyb lakridssmag.

4. Form kransekagestykker

Vej dejen af i stykker á 40 g, og form dem til klassiske kransekagestykker.

5. Drys med lakridspulver og bag

Drys stykkerne med lakridspulver, og bag dem ved 230°C på dobbeltplade i ca. 10 minutter.

6. Afkøl og pynt

Lad stykkerne køle helt af, dyp dem i hvid chokolade, og drys med tørret hindbær inden servering.