Fri EU levering på køb over 400 kr.
Velkommen Du er blevet logget ind.
Opskrifter

Lækre lakrids cupcakes | Følg 6 nemme trin

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Lækre lakrids cupcakes | Følg 6 nemme trin

Ingredienser

225 g sukker
225 g usaltet smør
225 g hvedemel
4 æg
2½ tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljesukker
9 tsk. SYRUP - LIQUID LIQUORICE
200 g philadelphia natural
2 spsk. flormelis
2 tsk. Fine Liqourice Powder
16 stk. enkelte Nr.2 Salty Liqourice

Instruktioner

Antal: ca. 16 stk.

1. Forbered muffinsforme

Tænd ovnen på 175°C varmluft, og stil 16 muffinsforme klar på en bradepande.

2. Lav dejen

Bland mel og bagepulver, og pisk det sammen med de resterende ingredienser i en skål, indtil dejen er helt klumpfri.

3. Fordel dejen og tilsæt lakridssirup

Fordel dejen i formene, og placér en halv teske lakridssirup på toppen af hver. Brug en tandstik til at fordele siruppen let i dejen.

4. Bag muffins

Bag muffins i 20 minutter, til de er gennembagte. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af på en rist.

5. Lav toppingen

Bland Philadelphia (eller anden naturel flødeost) med flormelis og lakridspulver, indtil massen er ensartet.

6. Pynt og server

Smør et tykt lag topping på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys lakridspulver og en lakrids.