Ingredienser
225 g sukker |
225 g usaltet smør |
225 g hvedemel |
4 æg |
2½ tsk. bagepulver |
1 tsk. kardemomme |
1 tsk. vaniljesukker |
9 tsk. SYRUP - LIQUID LIQUORICE |
200 g philadelphia natural |
2 spsk. flormelis |
2 tsk. Fine Liqourice Powder |
16 stk. enkelte Nr.2 Salty Liqourice |
Instruktioner
Antal: ca. 16 stk.
1. Forbered muffinsforme
Tænd ovnen på 175°C varmluft, og stil 16 muffinsforme klar på en bradepande.
2. Lav dejen
Bland mel og bagepulver, og pisk det sammen med de resterende ingredienser i en skål, indtil dejen er helt klumpfri.
3. Fordel dejen og tilsæt lakridssirup
Fordel dejen i formene, og placér en halv teske lakridssirup på toppen af hver. Brug en tandstik til at fordele siruppen let i dejen.
4. Bag muffins
Bag muffins i 20 minutter, til de er gennembagte. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af på en rist.
5. Lav toppingen
Bland Philadelphia (eller anden naturel flødeost) med flormelis og lakridspulver, indtil massen er ensartet.
6. Pynt og server
Smør et tykt lag topping på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys lakridspulver og en lakrids.