Er du i humør til at drømme dig væk til mere tropiske omgivelser, mens du stadig har dine nordiske rødder med dig? Så har vi den perfekte kaffeopskrift til dig, hvor lakrids og mango mødes i denne Tropical Twist Liquorice Macchiato!
INGREDIENSER:
- 1 x Vertuo Bianco Doppio (80 ml) eller 2 x Original Colombia brygget som espresso (2 x 40 ml)
- 240 ml komælk eller havredrik
- ½ tsk. lakridspulver
- 2 spsk. mangosirup
- 1 tsk. lakridssirup eller -sauce
- ½ tsk. vaniljepasta eller vaniljeekstrakt
- Frisk mango – skåret og sat på en stor tandstik
ALLERGENER:
Mælk (laktose)
Havre (gluten)
MATERIALER:
Nespresso Barista Recipe Maker
Nespresso Vertuo glas (390ml kapacitet)
1 stor tandstik
VEJLEDNING:
1. Tilføj mælk, lakridspulver, mangosirup, lakridssirup eller -sauce og vaniljepasta eller -ekstrakt i din Nespresso Barista Recipe Maker. Brug Latte Macchiato programmet.
2. Mens din tropiske lakridsmælk er i gang med at skumme op, skær da din mango og sæt på din tandstik.
3. Når mælken er færdig med at skumme op, hæld den da i din kop.
4. Nu brygger du kaffen oven på din mælk for at skabe det klassiske lagdelte macchiatolook.
5. Pynt din opskrift med mangoen.
6. (Valgfrit) Drys lidt lakridspulver på toppen af din kaffeopskrift, servér og nyd!
KØB 200 KAFFEKAPSLER OG FÅ EN VERTUO POP KAFFEMASKINE SOM GAVE*
PRØV DIN KAFFE SAMMEN MED D – SALT & CARAMEL
The trigger button is hidden. Click here to open popup.